[]

güneşli koçman caddesine nasıl gidilir?

Merhaba,
Sabah 7 7:30 gibi Güneşli Koçman caddesine gitmem gerekiyor. Florya metrobüs durağı tarafından gidilecek. Yenibosna metro dan HT12 diye bir otobüs varmıs ama kaç dk da gider bir de orda o saatte trafik oluyor mu bilmiyorum. Florya dan taksiye binsem Sefaköy içinden o yola çıkabilir miyiz? Yani o cadde nasıl bir caddedir otoban gibi mi yoksa daha merkezi bir cadde midir? sabah erken oldugu için yetişememekten korkuyorum ne yapmalıyım sizce?



 
ht12 otobüs saatleri hep değiştiği için ve şoförler kafalarına göre kalkış yaptığı için en iyisi siz

-yenibosna metroya değil şirinevlere gelin 6.30 gibi.. karşıya tarafa geçin (şirinevler tarafındaki duraklar.. kültür dersanesi mi ne var)
-ht12 (6.40 varmış) veya 97 bekleyin
-güneşli meydana gelir büyük cami heykel falan
-devamında bayır aşağı yol koçman cd. 7-7.20 ordasın

3-4 lira gidiş yapıyor 5-10 fazla veriym bari giderkene rahat gidiym iş görüşmesine dinç gidem falan diyosanız taksi iyi fikir olabilir. tem yolundan "metro grosmarket" diyosunuz o yukarı çıkış yolu koçman cd.
  • lewoxl  (08.03.11 19:53:21 ~ 19:55:07) 
  • sebeleleylek  (08.03.11 19:53:22) 
Yenibosna'da iniyorsun orda köprünün üstünden kalkan minibüsler var. 212'ye giden minibüs tam senin dediğin yerden geçiyor.
97 de geciyor ordan ama genelde dolu oluyor ve uzun sürüyor.

  • sordanski  (08.03.11 20:05:30) 
evet doğru 97 beyazıttan gelen zabahnan osura osura uyuklayan insanların olduğu tıklımtıkışık bi otobüs


  • lewoxl  (08.03.11 20:08:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.