[]

uyurken ayağıma kramp girdi

uyurken ayağıma kramp girdi hayal meyal hatırlıyorum. şimdi basamıyorum ayağımın üstüne hala girik gibi. yetişin lan:( napıyım ben?




 
bu saatte uyursan olur.


  • mrbmrb  (08.03.11 17:28:34) 
- toplu igne
- parmaklari tutup geriye dogru gerdirme

  • ucan sincap  (08.03.11 17:31:15) 
açamıyorum ki bacağımı belli bir açıdan fazla. nasıl basayım üstüne?


  • sarper361  (08.03.11 17:35:34) 
yürü.


  • ben smyrna  (08.03.11 17:36:43) 
O acıyı bilirim. Yürümek çözüm falan değil, çünkü yürüyemezsin. Benim tavsiyem, kramp giren bölgeyi ov ve fazla hareket ettirme o bacağını. Bir süre sonra azalır, yürüyebilir hale gelirsin.
Bir de, azıcık hareket et, genel olarak yani. Muhtemelen "çok" fazla hareketsizlikten falan oluyor o. Ben spora başlamıştım o olduğu zamanlarda, dengeli besleniyordum. Sonra uykuda kramp şeysi geçti.

  • sesee  (08.03.11 17:43:12) 
baldırındaysa ve yalnız değilsen biri baş parmağını çeksin biraz.


  • kediebesi  (08.03.11 17:54:30) 
hocam aynı sorun için işe yarayan alternatif bir tedavi yöntemi olarak, kramp giren bölgeden bir adet ya da bir tutam kıl koparmak işe yarıyordu yanlış hatırlamıyorsam, yine de deterjanlardaki gibi diyeyim bacağın görünmeyen bir bölgesinde deneyiniz :D


  • Tulga  (08.03.11 18:00:25) 
kasın kasıldığu yönün aksine gerdiriyorum ben.
ama dikkat et yırtma adeleni

  • sli  (09.03.11 10:44:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.