[]

Laptop seysi

Koltukta, yatakta rahat kullanmak, sinsi sicakligi spermlerden uzak tutmak amaciyla adini bilmedigim su resimdeki seylerden almam lazim. nedir bunun adi, heryerde bulunur mu? (kirmizi cizdim)




 
IKEA'da var, 30 YTL civarı. Linkini bulursam ekleyeceğim.


  • sui  (29.02.08 10:44:30) 
yatak tepsisi diye geçiyor, çizdiğiniz tam olarak şu sanırım:
www.evdose.com

bir de evet ikea'da varmış. şu linkten yanlış anlamadıysam fiyatı 12,95 ytl.
www.evdose.com
  • light beam  (29.02.08 10:48:57) 
@light beam: Benim dediğim onlardan değil, üzeri böyle plastik ama altında yastık gibi bir şey takılı. Ben 32 ytl'ye aldım. Siyah ve beyazı var, ama IKEA'nın sitesinde bulamadım. Ama burada bornovadakinde var, daha geçen hafta gördüm yani.

Fikir olarak şuna benziyor, sadece modeli rengi falan farklı:
www.stacksandstacks.com

Edit: Lapdesk, lap cushion, lapcush falan diyenler var.
  • sui  (29.02.08 11:09:30) 
şöyle bir şey var. belki uygundur.

www.hipernex.com
  • SoLfej  (29.02.08 11:31:21) 
@sui: biliyorum onları sanırım "keyif tepsisi" diye satılıyor mağazalarda; boyner'de, koçtaş'ta,ikea'da ve daha bisürü yerde var bunlardan.. ben resimde çizdiği şekilde diye o linki verdim (hatta rengini bile tutturdum:p),

işte şu linkte de değişik bir örneği var:
www.supersepet.com
  • light beam  (29.02.08 11:41:33) 
Ben aynı tepsiyi kahvaltıda filan kullanıyorum ama laptopla birlikte kullanılmıyor maalesef. 10-15 dk sonra aşırı ısınıyor rahatsız ediyor. Sırf laptop için bu tip bi şey alacaksan tavsiye etmem. Yurtdışında bunun için muhteşem şeyler satıyorlar mesela

raremonoshop.com

Ama bunlar türkiye de satılmıyor :(
  • selimse  (29.02.08 12:22:29) 
ikea'da satilandan iki sene önce aldim ve hala kullaniyorum, gayet kullanisli. hatta ortasi cok hafif cukur hava delikleri falan da kapanmiyor böylece. bardak koyma yeri de var. tavsiye ederim yani. beyaz ve kirmizisi oluyo. yalniz benim makina 15 inch.

adi da bagn.
  • mamu  (29.02.08 16:08:11) 
sehpa gibiyse süper ama ikea'da satılanlar hakkında şöyle bir duyum almıştım. notebook değil ama kucakta bulunan strafor köpük dolgu ısınıp daha da zararlı oluyormuş spermciklere. aklınızda bulunsun. ayrıca çizdiğiniz sehpayı bir marangozda 10 15 ytlye yaptırırsınız canavar gibi de olur. aklınızın bir köşesinde bulunsun.


  • atrin  (29.02.08 17:38:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.