[]

ttnet vs uydunet

arkadaşlar ben ttnet kullanıcısıyım. hızım 1 mbps ve hız yemiyor. uydunete geçmek istiyorum. kullanıcı varsa bu konuda ne diyor. interneti nasıl? bir de yeni modem almalı mıyım? ttnet modem çalışır mı?




 
kablo tv şebekesi varsa durmak hata. herşeyden önce ttnetten ucuz ve daha kaliteli.

ttnet ile 108kb/sn ile indirebilirken uydunette 120'yi rahat görürsün. arasında 10kb fark var. bi de rapidden dosya indiricem, beklememek için modemi açıp kaparım dersen yapamıyorsun. ip değişmiyor kolay kolay.
  • sutlu nescafe  (06.03.11 19:10:51 ~ 19:18:56) 
yeni modem alınıyor ama bi kampanyayla modemi de bedavaya getirebiliyorsun. 1 mb kullanıyorum, ttnet ten çokta farkı yok. sonuç olarak 1 mb. ama yüksek hızlarda çok daha iyi olduğu söyleniyor.


  • thugster  (06.03.11 19:11:29) 
çok geçmek istiyorum fakat taahhüt işi sıkıntılı modem için taahhüt isterler beş altı ay kalacağım.


  • smhylmzr  (06.03.11 19:18:15) 
Download konusunda uydunet gayet iyi, ping konusunda rezalet. Tam açıklaması bu. Oyun oynama gibi bir olayın varsa, uydunetten uzak dur, yoksa, uydunet daha iyidir ttnet'ten herhal.


  • sesee  (06.03.11 19:27:56) 
5mb uydunet kullanıyorum. memnun değilim ama ttnetten de memnun değildim.


  • fifi  (06.03.11 19:47:01) 
eğer öğrenci eviyse ve telefon bağlatmadıysanız kesinlikle ''uydunet'' çünkü; ttnet bağlattığın takdirde her ay hiç konuşmasan bile 15 tl gelen bir telefon faturası göreceksin, bunun üstüne 30 tl internet parası filan...
ama uydunet olursa, telefon bağlatmana gerek yok, 2 yıl beleş kablo tv üyeliği ve sınırsız (1mb) ücreti ttnet'ten daha ucuz, tek dezavantajı modeme 200 tl sayıyosun..

  • magni46  (06.03.11 20:26:50) 
1. yıla yaklaşıyorum uydunette. memnunum. ardına bakmadan geç. sadece 1 kere kesinti oldu bi kaç saatlik. onda da msj attılar telefona.


  • xlmn  (06.03.11 20:31:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.