[]

diş macunu - sensodyne

düzenli diş fırçalamama rağmen dişlerim hala sarılığını korumakta, ton bile farketmiyor.
sensodyne işe yarar mı ya da başka önerileriniz var mıdır?
diş fırçası önerisi de yapabilirsiniz

amaç bembeyaz dişler yaratmak değil de sarı renginden biraz uzaklaştırmak

 
diş macunlarının beyazlatıcı özelliği arttıkça aşındırıcı özelliği de artar. üstelik hiç bir diş macunuyla tatmin edici bir beyazlatma sağlanamayabilir. diş hekiminize gidin profesyonel beyazlatma ile birkaç seansta hallolur.


  • inthechaos  (04.03.11 20:12:10) 
Diş macunu ya da fırçası, ton değişikliği sağlamaz. Diş hekimlerine gidilip, profesyonel bir şekilde beyazlatılması falan lazım.


  • sesee  (04.03.11 20:25:30) 
diş macunu dişlerinizi beyazlatmaz,beyazlatıcı macunların etkisi çok azdır.
gerçek bir beyazlık istiyorsanız diş hekimine gidip beyazlatma yaptırabilirsiniz...
diş fırçası marka önerisi: curaprox
  • fiacloir  (04.03.11 20:27:15) 
diş fırçaları dişçimin söledğine göre yüzde beş işe yarıyrmuş diş macuunu önemlı deıl ama signalın white now gargara şeklınde olanı var ondan memnunum önerırım


  • tülay  (04.03.11 20:27:20) 
çok yakın bir arkadaşım hergün günde 2 kez dişlerini fırçalar (üstelikte sensodyne ile) o da aynı şeyi söylemekte..dişin yapısından kaynaklı bir renk de olabilir..


  • sorumvarbenim  (04.03.11 20:52:09) 
sigara içiyorsan azaltmaya çalış. gün içerisinde de falım ışıl veya ona benzer sakız çiğne. faydası oluyor.


  • karamelsiz  (04.03.11 20:56:53) 
ben signalin beyaz bilmemne dis macunundan memnunum.


  • bipolar  (04.03.11 21:07:38) 
sigara içiyorsan clinomyn ve oral b elektrikli diş fırçası kahverengi dişlerden beyaz dişler elde ettim


  • mr fusion  (04.03.11 22:03:12) 
bir hafta once ciddi bir arastırma yaptım bu konuyla ilgili:

beyazlatıcı macunların icinde ciddi agresifler var. dis minesini tahrip edecek cinsten. ve her macunun bir RDA degeri var, bu deger, fırcalama anında yarattıgı asındırma degeri. bu degerler beyazlattıgını soyleyen yazan macunlarda cok fazla, yani asırı derecede riskli urunler bunlar.
arastırma sonunda ayrıca buldum ki, hicbir macun disi beyazlatmaz. sadece mineyi asındırır, bu bir anlık beyazlattıgını gosterir size. ama o fazla asınan yerler savunması zayıflayan yerlerdir. uzun vadede sorun cıkarabilirler.

simdi asıl cozume geliyoruz: beyazlatmak istiyorsanız doktora gideceksiniz. ha ben ne yaptım: ben kendi rengine donsun istiyordum dislerimin. cok cay kehve icerim cunku. bir dis macunu buldum. alman bilimci kardesim, bunun icine polimer küreler koymus, boyle cok cok ufak. kumdan da kucuk. hatta bunları dogal yaglara batırıp cıkarmıs. bunlar n'apıyor, mineyi zedelemeden temizliyor disi. asıl rengi neyse o hale getiriyor. ve getirdi, bir haftadır kullanıyorum, sonuc mukemmel bence. hatta trye gelince dislerimi temizleticem bi, -beyazlatmıcam bak temizleticem sadece-, sonra bunu kullanmaya devam edecegim.

not: almanyadayım ben, urun burda var ama tr var mıdır bilemedim. okulum bitince aldırtıcam hep burdan. macunumu buldum ben.

edit: ismini yazmıstım ama sonra reklam gibi geldi, sildim istersen mesaj atarım.

edit2: deger tablosu da var elimde. bilgine.
  • hubble  (04.03.11 22:24:08 ~ 22:25:15) 
beyazlatıcı etkisi olan diş macunu sakın kullanma.
sensodyne florid etkili olanını fazla kullanma;
fazla florid dişi sarartır.
sensodyne pronamel düzenli kullan en iyisi bence.
  • seyduna6687  (04.03.11 22:25:20) 
dostlar sakin olun yazıyorum:

pearls and dents. degeri dusuk baska macunlar da var, ama sadece almanyada bildigim kadarıyla digerleri ( mesela theramed samtweiss)
  • hubble  (04.03.11 22:38:26) 
diş hekimleri beyazlatırken aşındırmıyor mu acaba? bildiğime göre aşındırıyor, temizlemede değilse de beyazlatmada. doğal bir yöntem olduğunu da duydum ama güvenmiyorum doğrusu.

sarı rengi uzaklaştıran bir diş tozu kullanıyorum, diş hekiminin de zararsız bir şekilde beyazlatacağına ikna olamadığımdan. google'a diş tozu yazınca ikinci sırada geliyor, markanın adı yanında natural/herbal diyor.
  • tedirginlik hucresi  (05.03.11 00:47:32) 
amway-glister. mükemmel.

www.amway.com.tr
  • chilar  (05.03.11 14:20:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.