[]

Assassin's creed oynamış olan var mı aranızda

öncelike bu anasını avradını siktiminin oyunundan sinirlerim hopladı atıcam camdan aşa pleysteyşını

resimde gördüğünüz yerde kaldım. çatıdan içeri gidiyorum çölekçi bir adam var o adamla konusuyorum. her l1 e bastığımda farklı şeyler söylüyor ama bi kaçından sonra tekrara bağlıyor. sonra çıkıyorm ordan bana o admaın yanına git birşeyler öğren diyor
e be orospu çocuğu adamla konusmadığım bi fenerlin hali kaldı siktiminin evladı daha ne konusucam adamla? valla elim ayaa titriyo sikiyim böyle oynu yapan herifin kafatasını

vardır hatırlyan naıl geçilceğini ?

 
ordaki dayıdan çok görev alındığı için senin hangi görevde olduğunu bilemem. ama leonardo vardı sanki o oyunda bide ona falan git. çıkan simgelere sırayla git. artık hangisi olursa


  • onexey  (04.03.11 17:54:22) 
oyun assassin creed 1 demi yani ilk cikani ??

eger ilk cikani ise oyunu bitirdim gayet kolaydi simdi o adam sana kime suikast yapacaksin onu soyluyor sen etrafta bilgi alinacak yerleri soylyor sende gidip gorev ne ise onu yapiyorsun . tam hatirlamiyorum ama sanirim kus kafasi resmi olan bi yer var oraya tirmanacaksin en tepeye kadar en tepede zaten (playstation icin hangi tus bilmiyorum) goz isareti cikiyor etrafi ogrenip harita aciliyor o kus kafasi reminin oralara tirman etrafta bir suru gorev vardir onlari bitir. bide oyun ilk baslarda cok zevkli ama surekli kendini tekrarliyor.

edit : simdi hatirladim resmi gorunce eagle vision idi sende ucgen tusu :))
  • 1917  (04.03.11 17:56:27 ~ 17:57:25) 
sakin ol abi, altı üstü single player oyun.

tüm bölümlerin çözümü youtube'da var, aratırsan çok rahat bulursun.
  • desdinova  (04.03.11 17:57:28) 
bu dalyaraktan başka bi simge yokki. başka bir yerede göndermiyor.
birde sağda solda siyah kıyafetli 3-4 adamı işaret ediyor harita ne yarak onlar? yanlarına gidince birşeyde olmuyor öyle süs diye duruyo mu pezevenkler?

burdan cıkınca böyle diyo bak
img847.imageshack.us
img222.imageshack.us
img806.imageshack.us
  • seljax  (04.03.11 18:02:32) 
kulelere tırmanıp harta oluşturdum ondan sonra atla bu köye geldim bura da askerler kadınları rahatsız ediyo onları kesiyorum milletten birşeyler çalıyorum şimdi de burada kaldım dal yarağın konuşmasından birşeyde anlamıyorum ingilizcem yetmiyor.
bana adamla konuş diyor sadece

evet 1. si bu
  • seljax  (04.03.11 18:04:26) 
o adamla konuştuktan sonra belli sayıda görev yapıcan. mesela o şehirde gözüken para araklama, eardrop(gizlice konuşulanı dinleme) gibi şeyleri yap. bu adamın ikonunun ışığı değişiyordu yanlış hatırlamıyorsam. ondan sonra buna git. bu sana şu adamı öldür diycek. bunlar olmuyorsa, görevin başka şehirdedir. o şehirdeki assassin ocağına gidip konuşacan. 2-3 görev yapıp suikastini yapıcan. hatam varsa affola.


  • xen0mancer  (04.03.11 18:04:43) 
bu adamla konuştuktan sonra diğer ikonlardan farklı bişiy çıktıysa assassination görevin açılmıştır. hayırlı suikastler.


  • xen0mancer  (04.03.11 18:06:36) 
ya dostum anlıyorum oyun öyle birşeyler dinleiyp yapıyosun geri gidiyosun filan.
ama bende sorun adam bana görev vermiyor ve oyunda git adamla kouş diyor adamın yanına gidip 50 defa konustum ama gene bana adamın yanına git bilgi al diyor
napıcam adamı masaya yatırıp sikicem mi

sinir oldum oyuna ya atıcam televizyonuda psyide anasını siktminin salak younu :)
  • seljax  (04.03.11 18:07:23) 
panpa o adamla düz konuşmayacaksın. hafif uzaktan ama çok uzak değil bir takip et. üçgen işareti mi ne çıkıyordu. adam seni bir kenara çekip bir şeyler anlatıyordu. öyle görevler de vardı.


  • ayiadam  (04.03.11 18:11:22) 
başka şekil kalmadı götümü dönerek bile konuştum yanında yarım saat durum her susmasında l1 tekrar basıp acaba başka yeni birşey diycek o zaman mı acılcak görevler diye bekledim. 2 saat oldu hala aynı yerdeyim anasını satıyım


  • seljax  (04.03.11 18:12:49) 
çözdüm la çözdüm panpalar

anasını sikyim böyl oyunun

kafa attı öyle şehri geziyodum rastgele bu herifin ofisinden 250 adım ucaktaydım birnn yanından geçerken otur suraya dinle dedim dinledim görev bitti.
o herifi işaret eden de yok koskoca şehirde rastgele gezerken buldum

bu oyunu yapanla sike sürülcek akıl yok
  • seljax  (04.03.11 18:21:29) 
Oyunda ne yapman gerektiği gayet güzel açıklanıyor. Dil sorunu yaşıyorsan eyvallah da oyuna gereksiz sövüyorsun.

Oyun temel olarak şuna dayanıyor: Assassin bürosuna gidersin, oradaki adam sana yapacağın suikast için bilgi toplayabileceğin yerler tavsiye eder. Aldığın bilgiler doğrultusunda planını yapar adamı öbür tarafa yolcu edersin. Kısacası diyalogları anlamıyorsan oyunu oynaman, oynasan bile tat alman biraz zor.
  • fortisvita  (04.03.11 19:55:20) 
sakin ol sampiyon


  • madworld  (04.03.11 20:40:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.