[]

araba 2. el tavsiye

2006 ve üstü model,sedan,yakıt tipi farketmez, 20000 tl civarı araba almak istesem ne tavsiye edersiniz? dacia logan, hyundai accent, fiat linea arasında bir karşılaştırma yapabilir misiniz? Başka modeller varsa uygun oldugunu düşündügünüz onları da kıyaslarsanız benim düşündüklerimle sevinirim.




 
o yoğurt kabından arabalar alacağına modeli düşürde alman arabası filan bak bence
wv seat opel filan.

  • seljax  (03.03.11 22:27:31) 
üstü derken yaşlı mı demek istediniz, genç mi? eğer 2006-2011 arası diyorsanız 20.000 liraya çok fazla beklentiye girmeyin.04-05 otomatik fiat panda var. en üst donanımlı 17-18 bine.
ayrıca verdiğiniz üç model de hemen hemen aynı uyduruklukta araçlar. onun yerine dizel 206 bakının. illa üçü diyosanız da fiat bir milimetre daha ilerde.

  • kim milton nielsen  (03.03.11 22:35:14) 
hocam elimde 2008 model Hyundai Getz var, orjinal sunrofu, kliması abs si vs dolu bir araba ilgilenirsen ...


  • supeltura  (03.03.11 22:47:14) 
piyasadaki en dandik arabaları özenip bulmuşsun sanki:)
o accent,logan ve linea seçeneklerini sil bence kafandan.
20000 tl var ne güzel elinde.ford focus olsun,vw bora-golf olsun,opel astra-vectra olsun, konforlu aynı zamanda kaliteli bir şeyler bak derim ben.honda civic de bir seçenek...
hiç olmadı bir renault megane düşünürsün.
neticede 2002 model bir bora 2009 model bir logan'dan üstündür derim.
  • p a t r i o t  (03.03.11 22:48:52) 
fiat grande punto alın.


  • hostararara  (04.03.11 09:45:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.