[]

sucuk şarap ?

Hanımlar beyler bu sucuk+şarap olayının detaylarını hakkında fikri olan var mı?

Ben uludağ'da filan yapıldığını duymuştum, arkadaşlara anlattım, günlerdir t.şşak konusuyum.

Bu konuyla ilgili görüşünüz nedir? Yedim iğrenç mi diyorsunuz, Zeki-Metin gibi muhteşem bir ikili mi, "Hiç duymadım g.tünden element uydurma" mı?

Görüşler lütfen...

 
ben de duydum. google'da "sucuk şarap" diye arat bir sürü şey çıkıyor, onları göster arkadaşlarına. facebook grubu bile varmış.


  • quasiromantic  (03.03.11 16:09:31) 
sıcak şarap olmasın?


  • Precog  (03.03.11 16:10:16) 
ağız tadının, damak zevkinin tartışması mı olur yav :) insan canı isterse kaymaklı ekmek kadayıfının arasına turşu dürüp yer yani, öyle seviyorsa kime ne? canın çektiyse götürmeye bakacan ya da merak ettiysen dene gitsin.


  • saatgeceninonikisi  (03.03.11 16:29:14) 
gayette var uludağda Sıcak şarap + Sucuk Ekmek ikilisi olarak.


  • skywalkeremre  (03.03.11 16:38:25) 
önümüzdeki hafta izmir'deki zirvede konsept dahilinde sıcak şarap+sucuk ekmek olacak. arkadaş çevreni değiştir bence :)


  • unspokenlies reloaded  (03.03.11 16:48:00) 
evet var.


  • e1c1e1m  (03.03.11 17:08:04) 
bunlar ikili değil.. uludağ - soğuk - içim dondu - karlar düşer moduna girdiğinde sucuk ekmek iyi gider, sonrasında da o baharat/acı tadı yok etmek için sıcak şarap iyi gelir tarçınlı tatlı falan. ikisini bir arada yemek/içmek, çilekli pastayla ayran içmeye benzer


  • aayucel  (03.03.11 18:07:00) 
Ben de ilk kez 1 hafta sonra zirve'de deneyeceğim ama biraz önyargılıyım bu konuda. Gene de peynirle güzel giden şey, sucukla da gidebilir :))


  • kimlanbu  (03.03.11 19:59:35) 
aslinda bu cogunlukla sarap ureticilerinin pazarlama argumlanlarindan biri olarak biliniyor. sarabi cig kofte ile iciremeyeceklerine gore benzer bir turk besiniyle eslestirme yapmak daha mantikli ki sucuk bu noktada basi ceken bir gida.

bu arada yemeklerle de oldugu gibi sucuk da her sarap ile iyi uyum gostermiyor. baharatli bir gida oldugu icin aromatik saraplar ile (okuzgozu, merlot, shiraz uzumlerinden) ancak yagli ve guclu haliyle ise biraz daha govdeli (bogazkere, cabernet sauvignon uzumlerinden)saraplarla hos bir uyum gosterir. dolayisiyla bahsi gecen uzumlerden yapilmis harman saraplar sucuk icin daha idealdir.
  • yedek ruh  (03.03.11 20:06:34 ~ 20:07:35) 
şarap pek sevmezdim ama bir deneyeyim dedim uludağ'a gelmişken
bir de sıcak şaraptı
içmez olaydım sucuğun da tadını aldı götürdü zaten orada benden başka sıcak şarap+sucuk ekmek yapan yoktu.
sonuç olarak kola en iyi tercih olacaktır
  • eskidenküçüktüm  (14.04.11 19:11:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.