[]

erasmus hibeleri

selamlar,

şimdi ben okulumdan fransa'ya da belçika'ya da romanya'ya da gitsem aynı hibeyi mi veriyor erasmus programı/avrupa birliği bana?

yani aynı dönemden aynı sınıftan kişiler farklı ülkelere gidiyorsa bu kişilere aynı hibe mi çıkıyor?


teşekkürler...

 
farklı olması lazım. bizde fransa 600, belçika 500, romanya 300 euro'ymuş mesela geçen sene.

9eylül makine müh.

edit: yaptık madem bi hayır, tam yapalım:) oi51.tinypic.com
  • jangara  (03.03.11 03:11:00 ~ 03:18:37) 
farklı oluyor. gidilecek ülkedeki hayat pahalılığını kriter alıyorlar sanırım.

dolayısıyla romanya ile fransa arasında fark oluşuyor...
  • raa  (03.03.11 03:12:31) 
@jangara
sağol abi. peki siz derken nere? hangi okul?

  • yasakani  (03.03.11 03:12:35) 
bu arada bilgin olsun bu sene bazı ülkelerin hibe miktarları değişti. düz 500€ yerine 480€- 560€ gibi ayrıma gidildi. bu konuda erasmus ofisine danışırsan senin için daha sağlıklı olur.

ben geçen sene italya için 500€ aylık hibe alıyodum. beykent'te okuyorum.

ama hala hibenin %20 lik kısmı ulusal ajans yüzünden yatmadı. ne bana ne de itü de okuyan fln arkadaşlarıma da. naaptılarsa mk parayla :)
  • faaip de oiad  (03.03.11 15:12:42) 
aklınızda bulunsun, hibenin 80%i peşin, geri kalan kısmı siz döndükten sonra, orada bulunduğunuz süreci gösteren belgeler ile okulunuzun belirlediği başarı oranını (örneğin alınan 30 krediden 24ünü geçmek gibi) yakaladığınızı gösteren belgeleri teslim etmenizin ardından yatar.


  • semyasa  (03.03.11 16:25:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.