[]

Türkiye'de Amazon Kindle bulabilir miyim?

Selam kitap kurtları,

Ben fena halde Kindle WiFi 6" almak istiyorum. Açıkçası daha önce hiç yakından görmedim ve denemedim bu cihazı, ama internetten görebildiğim kadarıyla çok güzel bir şeye benziyor. Peki ben bunu Ankara'da nerde bulabilirim? Gidip görüp dokunup öyle almak istiyorum. Var mıdır alabileceğim bir yer?

Bi de, bunu aldıktan sonra Amazon'dan ücretli ve ücretsiz nasıl kitap indiriliyor? Zannedersem Kindle için ücretsiz ebook indirebileceğim başka siteler de var, değil mi? Türkiye'de de olsak o sitelerden kitap indirebiliyor muyuz?

Bi de bu cihazı kullanan, memnun kalan veya kalmayan var mı aranızda?

 
wifi le internete bağlanıp direk alete indirebilirsiniz. onun dışında kendi programı da var bilgisayardan alete de yükleyebilrsiniz. ben kılıfı ile birlikte aldım, gece kitap okumayı sevenler için birebir ama otobüs yolculuğunda etrafımdakiler rahatsız olur gibime geliyor.
txt dosyası şeklinde olan kitapları rahatlıkla tanıyor, ya da torrentte ölmeden önce okuman gerekn 1001 kitabı tek tıkla indirip kindle ile okuyabilirsin. türkiyeden satın alacağın kitapları da bir iki küçk işlemle yine alete atabiliyorsun.
şimdilik memnunum deneme amaçlı iki kitap okudum, yani yorulmadım.

edit: türkiyede gitti gidiyor ile satanlar var ama ben easyshop ile aldım. istanbuldan ayrıldığım için easyshop şubesini aradım, masrafı havale edip aleti kargo ile gönderdiler.
  • hoot  (02.03.11 20:10:00 ~ 20:13:04) 
Bugün bir yabancı sitede birisi soruyordu, "kindle alacağım da korkuyorum, işe yarar mı bu" gibisinden. Cevaplar çok olumlu idi. "Kağıt kitabın yerini tutmaz sandık, ama tutuyor, çok iyi" şeklinde. ama tabii Türkçe karakter desteği var mı acaba bilmiyorum.


  • firez  (02.03.11 21:51:13 ~ 21:51:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.