[]

canon eos 550d kafa karışıklığı?

bu aleti alcaz kafaya koyduk ama versiyonları varmış kiss x4 falan gibi. ne ola ki bu versiyonlar?




 
kissx4 versiyon değil aynı ürünün japonya'da piyasaya sürülürken aldığı model adı.
amerikada t2 diye sürülüyor piyasaya yamulmuyorsam.
başka bir farkları yok, ben de 500d alacağım fakat fiyat farkı oluyor mu onu bilmiyorum.
  • kamu guzel kisisi  (02.03.11 10:11:51) 
Panpalar aylardır ben de alıcam. Fiyatı aslında Hayyam'da bana gayet uygun geldi. Ama 600D'nin çıkışı beni biraz beklemeye itiyo. 600D makyajlanmış bir sürüm. 550D'nin fiyatı bir nebze de olsa iner diye tahmin ediyorum. Sizce beklemek doğru mu?


  • theodor  (02.03.11 10:27:56) 
alcak arkadaş ben kafanı bulandıram aynı fiyata nerdeyse 50d bulunuyor artık bence bi bakıver.
öbürükinde canoncan xxxd serisini her kıtada farklı isimle sunuyor neredeyse.

  • olm  (02.03.11 12:24:36) 
50d ile 550d yi nasil ayni kefeye koyarsınız ki? 50d'yi alan bir adamın amacı video cekmekse ne ile cekecek videoyu cep telefonu ile mi? 550D & kissx4 aynı makine. Birisi japonya isimlendirmesi, diğeri amerika isimlendirmesi. İkisi de aynı gövdeye sahip, ikisi de aynı kit objektif ile geliyor.Alın, kullanın fotoğrafınızı çekin :)


  • oligomer  (02.03.11 16:53:16) 
eos 550d'nin kuzey amerikada ismi rebel t2i'dir. japonya'da ise kiss x4 olarak geçer.


  • sijwocaq  (02.03.11 17:36:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.