(2)
yıldız teknik üniversitesi yaz okulu
arkadaşlar ; bir endüstri mühendisliği öğrencisi olarak üniversitemizin bize verdiği hakka dayanarak bu yaz başka bir okuldan yaz okulu almak istiyorum. aralarından gidebileceğim -kalacak yer sorunu olamadan- bir tek ytü var ve benim ders seçimlerimi yapmadan önce aşağıda yazmış olduğum derslerden h
arkadaşlar ;
bir endüstri mühendisliği öğrencisi olarak üniversitemizin bize verdiği hakka dayanarak bu yaz başka bir okuldan yaz okulu almak istiyorum. aralarından gidebileceğim -kalacak yer sorunu olamadan- bir tek ytü var ve benim ders seçimlerimi yapmadan önce aşağıda yazmış olduğum derslerden hangisi(ni)/lerini alabileceğim hususunda bir açıklama yapacak veya beni aydınlatabilecek bir arkadaşa ihtiyacım var. şimdiden teşekkür ederim.
1- yöneylem araştırması
2- iş etüdü
3- toplam kalite yönetimi
4- hukuğun temel kavramları/hukuğa giriş
5- sistem analizi
6- maliyet muhasebesi
ayrıca açılması muhtemel olabilecek diğer derslerle ilgili bilgilere de muhtaç olamakla birlik ilgilenen herkese bir kez daha teşekkür ederim.
saygılarımla.
0
hangi dersin açılacağını şimdiden kestirmek zor olabilir. talebe göre diye tahmin ediyorum. ayrıca (bkz:
hukuk/1)
0
infernal majesty
(
26.02.08)