[]

Başıma bu da mı gelecekti?

Ara ara ekşi duyuru'da görürdüm sevgilisine hediye danışan hanımları ve beyleri, ancak bir gün onlardan biri olacağım hiç aklıma gelmezdi.

2 gün sonra sevgilimin doğum günü. Kendisi 27 yaşına girecek. Felsefe mezunu. Kant, Heidegger, Zizek, Kierkegaard gibi insanları seviyor. Tarih konusunda mastera başlayacak, Avrupa tarihi ile ilgileniyor ama lisanstaki alanı olmadığı için stresli, belki bir tarih öğrencisinin olmazsa olmazı olan bir eser vardır. Pink floyd, Led zeplin gibi oluşumları dinler. Teknolojiyle arası yok pek. Kağıt kalem, kırtasiye ürünlerine bayılıyor. Parfümleri, kıyafetleri var bir dolu. O yüzden öyle bir şey alamam. Sizce ne alabilirim? Şahane bir bütçem de yok bu ay, 150-200 lirayı geçmese şükela olur. Var mı böyle bir şey?


 
hediyeyi bilmem de kendisine okumadıysa dinle küçük adamı alabilirsin. esas hediyenin yanında. okumadıysa kesin sevecektir.


  • ayiadam  (01.03.11 20:23:38) 
kağıt kalem seviyorsa ona güzel bir dolmakalem alabilirsiniz. fiyat-marka seçenekleri çoktur. duruma göre yanına güzel bir defter (ne bileyim moleskine veya daha güzel bir şey) alabilirsiniz. ikisi birlikte güzel olur. hatta yalnızca dolmakalem de olur.

şuradan fikir edinebilirsiniz:
www.kalemkutusu.com
  • microfiction  (01.03.11 20:24:23) 
bir cross kalem alırsın, 70 - 80 tl'den başlayan versatil (uçlu) century 2 serisi var gayet güzel.

ya da yky'nin özel bastığı "kayıp zamanın izinde" kitabı var. normalde 7 ciltlik bu seriyi, iki kitaba sığdırmışlar. puntoyu küçültmüşler falan. kalın zaten iki kitap da. 130 tl de o.

bunlar da linkler: cross: www.kalemkutusu.com

kitap: alisveris.yapikredi.com.tr
  • sen git ben geliyorum  (01.03.11 20:28:38 ~ 20:54:11) 
The Wall plağı falan al, ya da ne bileyim, başka bir plak da alabilirsin. dinlemezse de dekoratif koyar bir köşeye.


  • sanal hayvan  (01.03.11 20:47:59) 
birlikte gezerken beğendiği ya da beğenisini dile getirdiği bir şey olabilir. ihtiyacı olup almadığı bir şeyler... konuşmaları, birliklte yürürken aklınıza gelenleri kurcalarsanız belki nokta atışı yapabilirsiniz.

pikabı yoksa pikap alın. klasik rock seviyorsa plakçalar da sevecektir. bu aralar moda oldu gibi ama olsun.

bir de kaligrafi seti geldi aklıma.
  • pyro clustic flow  (01.03.11 21:06:16) 
mozaik fotoğraflar (mozaik portre de deniyor) hoş oluyor, üstelik araya ufak mesajlar da yazabiliyorsun. sevdiği sözlerden alıntı yapabilirsin. eğer etrafınızda benzeri bir hediye hazırlanmadıysa iş yapabilir.


  • zahmet  (01.03.11 22:18:15) 
Kitap çok riskli. microfiction'a katılıyorum.


  • sourlemonade  (02.03.11 07:43:29) 
daktilo veya mikroskop?


  • g7mor  (03.06.11 02:11:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.