[]

Aranık Video / Kısa Film

Sevişken mart ayının şu mübarek ilk gününde muhterem yardımlarınıza ihtiyacım var sevgili duyuru sakinleri.

Bundan 5-6 sene önce izlediğim bir videoyu arıyorum, kısa film de olabilir, hatırlamıyorum net olarak. 5-6 dakika civarındaydı yamulmuyorsam. Videonun dili ya ingilizceydi ya da fransızca olup ingilizce altyazılıydı.

Konusu ise şudur : Pariste mesai çıkış saatinde avare tipli bir adam metroya / banliyö trenine biner. Herkes adamdan klasik olarak yardım dilenen bir dilenci konuşması beklerken adam son derece düzgün bir şekilde konuşmaya başlar.

Konuşmasından hatırladığım noktalar.. "Paris'te 5 milyon insan yaşıyor ve bunların şu kadarı evli, bu kadarı sevgilileriyle beraber, kısacası benim için uygun, beni sevebilecek toplam x bin tane hatun var. Ben falanca süredir bu kişiyi bekledim, eminim o da beni bekliyor ve artık ben bu beklemeye son vermek istiyorum. O yüzden eğer o kişi olduğuna inanan biri varsa (diğer yolcuların anlamaması adına) lütfen bir sonraki durakta trenden insin. Ben de diğer duraktan dönüp geleceğim ve onu bulacağım."

Derken sevimli yüzü olan bir hatunun suratında gülümseme belirir, adamla göz göze gelir, tren durakta durunca da bir umutla iner trenden ve beklemeye başlar. Tren tam kapıları kapatıp hareket etmek üzereyken adam "It was just a game" misali bir cümle söyleyerek kızın dünyasını alt üst eder ve tren durağı terk eder.

Bi buldursanız şunu be..

 
J'attenderai le suivant
subtitlestocinema.wordpress.com
çok sinir bozucu ya
  • kediebesi  (01.03.11 09:24:27 ~ 09:24:46) 
kısa film kısa film. kediebesi linkini de vermiş.


  • zlatan1937  (01.03.11 15:04:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.