[]

rapids değil peki ne?

rapid üyeliğim bitti, yerine hangi firmayı tavsiye edersiniz?




 
torrent varken gerek yok bence onlara ama hotfile olabilir. ya da netload


  • xenophobe  (28.02.11 22:01:04) 
torrent konusunda sıkıntım şu, upload gibi bir şansım yok diyebilirim, buna rağmen istediğim gibi istediğim dosyayı bulup anında yüksek hızla çekmem mümkün değil sanırım. yanılıyor muyum?
HF gibi sitelere abonleiğimin sebebi istediğimi hemen bulup anında mümkün olan en yüksek hızla indirmeye başlıyor olması

  • kisa  (28.02.11 22:04:28) 
panpa 4 yıldır torrent kullanıyorum daha bir kere upload etmedim. güncel dizi ve filmleri çıktığı zamanda takip ediyorsan piratebay'de bulamayacağın şey yok. demonoid de keza upload falan bakmıyor. seederların çoğu yüksek hızlı insanlar. ben 1mb bağlantı ile çektiğimden 3-4 seeder benim hızı tavan yaptırıyor zaten. piratebay'e güven. boşuna rapide hotfile'a para kaptırma. rapidi ben de kullandım 2 sene falan. ama o zamanlar şimdiki gibi değildi. download limitsizdi falan. günde 30 gb çekiyordum.


  • ayiadam  (28.02.11 22:10:06) 
hotfile gerçek sınırsız


  • onexey  (28.02.11 22:39:17) 
hotfile yada filserve


  • neysene  (28.02.11 22:47:00) 
hotfile


  • sage  (01.03.11 00:30:48) 
ne hotfile'ı ya dalga mı geçiyosunuz? 6 aylık üyeliğim patlamış zaten bi tarafımda..
hotfile kızdırdı uploader'ları yeni hiçbir şey yüklenmiyor neredeyse hotfile'a. eskileri de ya hotfile siliyor ya da yükleyenler siliyor. şu sıralar fileserve ve filesonic revaçta. ama alacaksanız da benim gibi yapmayın aylık falan alın.

  • galadnikov  (01.03.11 03:19:08 ~ 03:20:52) 
şahsi fikrim şu: ya rapid ya da torrent. diğer sitelere güvenmiyorum. hotfile patladı, bir kaç site daha patladı. şu an revaçta olanların da bir anda terk edilmeyeceği ne malum?


  • blackdog  (15.03.11 18:06:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.