[]

HTC DESIRE (Vodafon kampanyası) kullanan var mı?

merhaba android arkadaşlar,

bir kaç sorum olacak, bu cihazda nilgidğimiz GPS var değil mi? yoks zaman zaman baya bir hata payıyla konumumuzu baz istasyonlar sayesindemi buluyor? googlemaps 5.0 yüklenebiliyor mu? android versiyonu legal olarak yükseltilebiliyor mu? andorid markete erişebiliyor mu?
aklınıza gelen söylemek istediğiniz başka birşey var mı? vodafondan alayım diyorum bir tane

 
alıp kullanan birisinin dediğine göre. dokunmatik hassasiyeti gayet başarılıymış. bu marketten bir çok uygulama kurarak telefonu mükemmel bir şekilde kişiselleştirebiliyormuş falan filan. nereye gelicem. al aldır, herkese anlat dedi.


  • serisonu  (28.02.11 21:47:23) 
vodafone desire kullanan biri olarak birinci ağızdan söylüyorum:
GPS var ve google maps 5.0 yüklenebiliyor. telefonu ilk aldığımda android 2.1 olarak geldi ama ota sayesinde hiç uğraşmadan 2.2'ye yükselttim. 2.3 versiyonu "legal" olarak çıkmadı daha ama çok kolay bir şekilde yükleyebiliyorsunuz. Zaten haziran ayı gibi desire için 2.3'ün yükseltilebileceği hakkında haberler okudum.

Tek eks
  • citroc  (28.02.11 22:15:00) 
android candir.


  • roadrunner merlin  (28.02.11 23:53:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.