[]

iPod Touch Kılıf

iPod ların arka metal malzemesi mukkemelliğine değinmek bile istemiyorum 2 falan dayanıyo cizilmeden ekstra özen göstermezseniz. eh birde touch olunca ekranada iyi bakmak lazım nası yaparım bu işi. silikon kılıf falan diyorlar veya şöyle bir şey gordum; urun.gittigidiyor.com
o nasıldır. kullanan varsa tavsiyeleriniz bekliyorum.



 
ebay.com a da bi bak derim ben. Orada da hong kong dan Türkiye ye bedava kargo ile ürün yollayanlar var...


  • selimse  (25.02.08 23:20:59) 
benim ipod 5. jenerasyonumda elmasepeti'nden aldığım bir madde duruyor arkadasında. o maddenin bulunduğu yerde çizik yok şu an, o maddenin üzerinde çizikler var sadece. o tip bir koruyucu tavsiye ederim. ama ipod touch sahibi olduğun için ön kısım için kılıf mecbur.


  • tom riddle  (25.02.08 23:55:56) 
almanyadan aldığım itouchıma yine oradan iki kılıf aldıydım..biri siyah silikon kılıf, diğeri koyu kahverengi pek şık bir deri kılıf..şimdilik silikonu kullanmaktayım ama arabada,elimde taşıyacağım zaman deriyi kullanmayı planlıyorum..her ikisi hoş ve işimi görüyor...ayırca aldığım touchpad koruyucusu hiç istediğim gibi çıkmadı, bikere touchpadin kendisinden ufak..çıkarıp attım..


  • plt radioman  (26.02.08 03:08:21) 
Ekran için kılıf almaya gerek var mı bilmiyorum. Oldukça çizilmeye dayanıklı.


  • paranormal  (26.02.08 06:52:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.