[]

Düğün mekanı?

Evet kısmetse bu yaz başı düğün yapmak gibi bir planımız var, mekan araştımasına girdim şimdiden, siz ekşi duyuru ahalisinin fikrini almadan olur mu hiç dedim.
bana bi düğün mekanı önerebilirseniz çok hayırlı bir iş yapmış olacaksanız.
kısaca düşündüğüm şu;
*öncelikle avrupa yakasında olacak,
*normal bir düğün salonu olmayacak,
*çok lüks oteller de olmayacak, (gönül ister tabi çırağanda düğün yapmayı ama olmaz)
*çok pahalı olmasın tabi,
*mümkünse manzarası ya da havuzu olursa iyi olur,(olmasa da olur aslında)
*a dan z ye hizmet veriyor olabilir(içecek,yemek vs)(olmasa da onu ayarlarım)
*bir de gittiğiniz, gördüğünüz, hakkında bilgisi olduğunuz(ücret,kalite) bir mekan önerisinde bulunacak varsa mesaj ile detaylı bilgi almak isterim.

Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

 
hmm..geçen ay aynı yollardan geçtim ve öğretmen evinin birinde karar kılındı kafa yenmek üzereyken..
-itü maçka tesisleri güzel- 55-80 ytl arası full
- tekne düğünleri 40 ytl civarından açıyor.
- hakimevi için iyi referans vermişlerdi(tarabya tarafında sanırım)
- beyoğlu öğretmenevinde halen yer var mı sorulabilir ..
- feriye lokantası- ortaköy pek pahalı idi- 80 eurodan başlar gibi..
- park ormanda 75 ytl civarına inmişler bir arkadaş için
bunlar yemekli mezeli içkili fiyatlar..genelde kamera fotograf süsleme vs. ıvır zıvır dahil değil fiyatlara..
mutluluklar ve bol sabır dilerim..
  • porsgemsheniark  (26.02.08 01:16:26) 
eğer sana uygun olursa silivri garden'a bir bak derim.

Ben orada yapıyorum. istersen fiyatlarını mesaj atarım.

600 kişilik salon, ne kadarını istersen kullanabiliyorsun.
tüm masalar giydirilmiş, fiyata tüm masa süsleri ve gelin yolu dahil
fiyata orkestra dahil, çok güzel bir hanım kızımız ne istersen onu söylüyor
yemek zaten garden'ın yemeği
fiyata pasta da dahil.

aija 80 euro demişti kişi başı, yemek+mekan, pasta ve süslemeler hariç.
florya'da çınar otel 80 ytl, yine aynı şekilde ekstralar yok.
dedeman büyükçekmece daha açılmadan 75 ytl fiyat çekti, elbette ekstralar yok.

silivri garden tüm bu salonları siler atar.
fiyatı da bunların yarısı bile değil. yapma şansın olursa git bir bak gör.
  • guybrush threepwood  (26.02.08 06:01:45) 
Biz 3 hafta önce godless commie ile kuzgun bar'da evlendik. Daha 40'ımız çıkmadı (Bu vesile ile duyurayım, madem ekşi duyurudan kalktı). Rakam konusunda istersen godless commie'ye bir mesaj at.

Müzikler çok güzeldi (pink floyd, time'la girdik). Üst kat için plazma koymuştuk ama alt kata sığdı herkes. (www.kuzgunbar.com'dan bir bakılabilir). Yiyecekler çok kaliteliydi, deniz ürünlü çok değişik kanepeler vardı. masa düzeni yapmadık ama, kokteyl prolonje oldu, gündüz 2:30'dan itibaren, nikah memuru da oraya geldi; tabii ki, daha sakin saatleri/günleri tercih edince, fiyat daha makul olacaktır.

Çıkınca sahil iki adım, Arnavutköy'de deniz kıyısında, balıkçılar arasında, doğal fotoğraflar da çekmek mümkün, standart damat omzuna yaslanmış, zülfü eldivenine dökülmüş düğün fotoğrafı yerine (örnek gönderebilirim :))

Ayrıca, özellikle "damat bey" için çok keyifli oldu, Arnavutköy kahvesi de 2 adım mesafedeydi ve bir ara düğünden kaçıp, fenerbahçe-galatasaray maçını seyretmeye gittik o kılıkta, öyle gidince para da almadılar çaydan kahveden.

Tanıdık böyle bir mekanla anlaşırsan, sana zorla kendi sözleşmeli fotoğrafçılarını da empoze etmezler, insanlara, sıraya girin, takı takarken resim çekeceğiz zulmü de çektirmezler, eşle dostla anlaşırsın, herkes bol bol çeker.

Pastayı da, mekana indirim uygulayan bir pastaneden aldık, o da çok şıktı ve çok makul fiyatlıydı(istersen onun da resmini iletebilirim).

(ayrıca, makul gelinlik/saç/makyaj fikirleri de istersen, mesaj at lütfen)

Elimden gelen budur, umarım faydası olmuştur.
  • cedilla  (26.02.08 07:22:23) 
moral bozmak gibi olmasın ama yaz başında düğün için şimdiden hazırlıklara başladık demişsiniz. ama geç bile kalmışsınız. yaz başı için hafta sonları yer bulmanız çok zor. hafta içi olabilir.

ramazanın yaza geliyor olması, eylülde yapılacak olan bütün düğünleri de geriye çektiği için biraz sıkışmış programları. biz de arkadaşımıza bakıyoruz yaklaşık 1-2 aydır ama henüz bir yer bulamadık.
  • kibritsuyu  (26.02.08 08:55:30) 
düğünle dernekle işi olan bir insan değilim.lakin geçen yaz gidip çılgınlar gibi eğlendiğim düğünden yola çıkarak kabataş iskelesindeki tekneleri de düşünün derim.hem asya hem evropa, alabildiğine boğaz manzarası ve isteğinize göre yemece içmece.ayrıtıları nedir bilemem lakin katılımcı olarak diyebilirimki insan boğaz havasında içtikçe içiyor halaydan halaya koşası geliyor.


  • sarap dumani  (26.02.08 08:56:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.