[]

w810i kullanicilari ya da daha once kullanmis olanlar

merhaba.
telefondaki mesajlari yeni aldigim telefona nasil aticam? rehberi bluetooth ile attim ama mesajlar icin oyle bi secenek yok. my phone explorer mi ne zimbirtiysa onun disinda bi alternatif var mi?(o program dedelerden kalma sanirim com-1 portunu ariyor. usb ile bagladigimda telefonu gormuyo)

bu mesajlari yeni cillop telefona nasil geciricez? w810i'de kaldi 6 yillik mesajlarim...

 
ben uğraşmıştım baya. bi ton program indirip denedim. kimi xp ile açılıyo sadece fln sıkıntı yani. uğraşırken silindi zaten mesajlarda. fırlatıp attıydım. dikkatli ol derim.


  • son ki uc dort  (28.02.11 13:05:08) 
myphone explorer ile w580i yi bağlayıp mesajlarımı, rehberimi yedekledim. Hatta arama yapabiliyorsunuz ve bilgisayar klavyenizi kullanarak sms atabiliyorsunuz msn kullanır gibi. Bulduğunuz eski bir sürüm falan herhalde.

com portu da modem olarak kullanmak isterseniz diye arıyor sanırım.
  • kimlanbu  (28.02.11 15:13:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.