Giriş
(5)

Çaydanlık Problemi

iamtheeggman
Eski çaydanlığımızın ağzı kaçırıyordu, yeni çaydanlık aldık. 100 lira verdik. Ama bu sefer de çayın tadı kötü oldu. Nedir problem? Nedir çözüm?
Eski çaydanlığımızın ağzı kaçırıyordu, yeni çaydanlık aldık. 100 lira verdik. Ama bu sefer de çayın tadı kötü oldu. Nedir problem? Nedir çözüm?
0
iamtheeggman
(28.02.11)
demliğiniz porselen mi?
0
emininsel
(28.02.11)
çelikte çay güzel olmaz(bana göre). eskisi de çelikse, biraz bekleyin yenisi iyice kireçlensin. alüminyum çaydanlık ya da porselen demlik alın.
0
theunforguven
(28.02.11)
çelik galiba. parlak sert bir şey.
0
🌸iamtheeggman
(28.02.11)
çelik çaydanlıkta çay pişirmeden süt kaynatın derler bi deneyin bence
0
liya
(28.02.11)
şimdi baktım da eski çaydanlığımız da çelik.
0
🌸iamtheeggman
(28.02.11)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.