[]

Domain Transfer etmek...

selamlar,
şimdi elimde karegen.comda olan bir domainim var fakat gel gör ki yıllık 12 dolar ücret alıyor, sanki diğer firmalara göre yüksek bir fiyat, mesela buradaki domainimi godaddy.com a transfer edebilir miyim? transfer parası var mıdır ya da godaddy'ye geçince oradaki fiyatlardan ödemeye mi devam ederim?



 
transfer ücretli değil ama transfer yaparken 1 yıllık daha uzatıyorsun, onun ücreti oluyor işte.


  • sanal uyku  (28.02.11 00:54:41) 
godaddy'e sakın transfer etme. türk sitesi bul.
sadecehosting süperdir.

  • serafettinn  (28.02.11 01:02:06) 
neden godaddy değil? başka türk hosting şirketi tavsiyeniz var mı?


  • notinhere  (28.02.11 01:07:34) 
asıl sakınılması gereken yerli firmalar bence. godaddy şart değil diyorsan luckyregister'ı tavsiye ederim. gerçi godaddy 7.49$, luckyregister 8.49$'a yapıyor transferi bir yıl dahil.


  • milesh  (28.02.11 01:38:39) 
karegen de 12 dolar kdv dahil fiyatı, sırf bunun için başka firmaya geçiyim dedim ama, 1 ya da 2 dolarlık bir fark varsa değmez gibi, zaten şu ana kadar bir yamukları olmadı.


  • notinhere  (28.02.11 01:41:51) 
sayfa.net >> 14tl, hostevi.com >> 15tl, aysima.com 15 tl (yaklasik 8 usd +kdv)
domain transfer etmek icin bir yıllık domain ucreti odeyip adresini ek olarak 1 yıl daha kullanma imkanın oluyor. mesela 6 ayın mı kaldı, transfer edince 18 ayın kalmıs oluyo

  • sebeleleylek  (28.02.11 03:48:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.