[]

uykumu nasıl kaçırabilirim?

ne kadar yöntem varsa birleştiricem ona göre ne biliyorsanız yazın. şimdi durum şöyle ben liseli ergenim ve oscarı izlemek istiyorum. kırmızı halı başladı ödül töreni saat 3'te. benim dersim 8:40ta ve devamsızlığımı doldurdum. yani geç kalkırsam seneyi tekrar edicem büyük ihtimalle. 5te biticek oscar o saatten sonra uyusam sabah kalkamam. arkadaşı sabah 6'da buluşmaya ikna ettim. 5:30 gibi evden çıkarım. kısacası saat 5'e kadar gibi uyanık kalmam lazım şimdiden uykum geldi dün fazla uyumamıştım. niye bu kadar uzattım bilmiyorum ne yapsam ben şimdi?

izleme lan yat uyu demeyin.


 
duş al.


  • ronaldo17  (28.02.11 00:38:17) 
kola,kave türevleri bide elma.


  • morte  (28.02.11 00:39:00) 
nescafe iç. hemen ardından cola. yarım saat sonra da kafana red bull dik. uyumayı bırak sabah 8de kendini deli gibi tezahürat yaparken bile bulabilirsin. ben halay dahi çektim.


  • barkopasa  (28.02.11 00:47:04) 
5te bitmez tören, esas ödülleri kaçırırsın. Kola iç, varsa çekirdek ye, uyumaya fırsat bulamazsın yerken :)


  • hair freak  (28.02.11 01:51:47) 
bugüne kadar birsürü film setine gittim. gördüğüm 2 şey vardı.
1 - redbull ve viski içiliyor bolca
2 - mandalina (gece çekimlerine sadece mandalina gelir)

gözlerin uykusuzluktan kısılmışken bi fotoğrafını çek. sonra 1 mandalina ye, tekrar fotoğraf çek. farkı görebilirsin =)
  • try again fail again fail better  (28.02.11 01:56:14) 
@hair freak dimi? ben sadece tahmin etmiştim ama hiç öyle gibi gelmedi şimdi.

kahve içtim elma bulamadım salatalık yedim mandalina yoktu limon emiyorum şimdi. severim zaten. çekirdek te buldum ona abanıcam şimdi zaten pek uykum yok gibi. o diilde javier bardem kilo mu almış ne
  • cagdassalur  (28.02.11 03:15:07) 
31 çekme, anında uyursun. yemek yeme,, bunlar yapmayacakların


  • molon labe  (28.02.11 04:19:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.