[]

Temmuz, ağustos Amerika bileti için ne yapmalı, nasıl yapmalı?

Yaz için şimdiden bilet bakınıyorum ama vergi dahil ist - sfo - ist için bulabildiğim en ucuz bilet vergi dahil 900 euro civarında. Bugün acentaya da uğradım, internetteki hayalkırıklığı orda da devam etti. Ordaki görevli yaz promosyonlarını takip edin dedi amma velakin kaygılarım var. İnternette aylarca promosyon bilet takip edebilirim ama bu yaz biletleri çok çabuk biter mi? Promosyonu yakaladım diyelim, yer bulunur mu? 400 ila 600 euro arasında yaz bilet buolma şansım varmış ama riske girmeyip şimdiden 900 euro'luk bilet alıp, kazık yiyip garantiye mi alayım uçuşu? Yazın Amerika uçuşu macerası ya da bilgisi olan Duyuru'cular deneyimlerini paylaşır, bana akıl verirse bahtiyar olurum. Bir mesajımızı daha Susam Sokağı'ndan bir eserle bitiriyoruz: ' En sevdiğim sayı altıııı'




 
ben teksas'a lufthansa ile 670 dolara gittim ve bildiğimiz seyahat acentasından almıştım bileti.. Chicago ve New york için promosyon bulup 400 dolar civarına yakalama imkanı olabilir ama yazın bu muhtemelen zorlaşır.. lufthansa'nın sultanahmet bayiini telefonla arayıp kesin tarihle birlikte arattır bence pyro..onlar aktarmalarla birlikte alternatif birşeyler ayarlayabiliyorlar..
Aktarmasızsa(new york ,chicago) zaten 900 euro çok fazla.
Bir de sta travel acentasına sormak lazım.. hostelling international türevinden tırışkadan kart satıp uygun bilet satabiliyorlar..(Avrupa'da oluyor genellikle gerçi bu)
  • porsgemsheniark  (26.02.08 01:26:26) 
asla ama asla acentadan bilet almayin. acentadan bilgi alin, hangi ucus oldugunu ogrenin ve havayolunun kendi web sitesinden kredi kartiyla alin biletinizi.

abd'ye en ucuz bileti genelde deltadan bulabilirsiniz. lufthansa, klm, allitalia gibi sirketler bazen biraz daha ucuza ucabilirler ama aktarma yaptiklari icin aradaki fark verilebilecek duzeydedir. tavsiyem delta.com'dan bilet fiyatlarini arastirmaniz. ama gene de sfo icin 900 euro uygun bir fiyat gibi gorunuyor.

promosyon olayina gelince, yolculugunuzdan 3 hatta 2 ay oncesine kadar bilet fiyatlarinda cok buyuk bir degisiklik olacagini sanmiyorum. kovalayabileceginiz kadar promosyon sansinizi kovalayin, ayriyetten 900 euroluk bileti simdiden rezerve edin. delta'da sanirim ucretsiz rezerve olayi var bir sureye kadar.

baska bir secenek de bileti refundable alip eger ucuz bilet bulabilirsiniz iade etmek olur. bu da bonus olsun :P
  • celi  (26.02.08 04:35:23) 
San Franscisco Amerika'nin taaaa obur ucunda; New York'tan ucakla 6 saat. Chicago'dan bile 3 saat falan. O bakimda baska yerlere ucaklardan daha pahali olabilir.

THY'nin Chicago'ya direk ucuslari var ve bazen indirimde oluyorlar. Yaz sezonunda indirimde olmalari ufak ihtimal ama diye dusunuyorum.

Genel olarak indirim bulman cok zor olacak cunku en ters zamanlardan birinde ucuyorsun.
  • wpi  (26.02.08 07:40:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.