[]

amerikaya kaçak gitmek

ne kadar tutar? riskleri nelerdir? varış süresi ne kadar olur?

değişir tabi ama ne kadar değişir. kesin gemi bi defa dimi? gerçekten böyle bir şey yapmayı düşünmüyorum kendi halinde liseli ergenim merak ettim sadece.


 
panpa bence en kısa yol önce küba ordan amerika. bir de onlarda kural var galiba küba'dan gelen kaçak göçmenleri denizde yakalarlarsa geri yolluyorlar ama adamlar gemiden atlayıp karaya kadar yüzerse kalmalarına izin veriyorlar. küba üstünden git bence. beğenmediysen meksika sınırını da deneyebilirsin.


  • ayiadam  (27.02.11 23:57:47) 
ayiadama ek olarak, sadece küba dan değil genel olarak kural o şekilde. Deniz de yakalarsa 10 cm kalmış dahi olsa geri yollar,ama karaya ayak bastığın an ki kumsal oluyor bu,artık amerikadasın demektir.

Edit: Kassan tabii ki gidersin ama o okyanusta yüzmek cidden Güven Özveri ve Tecrübe isteyen bir şey. kıyıya yakın yerde dahi dalga varsa yüzmen imkansıza yakın bir hal alıyor,çünkü seni döndüre döndüre kıyıya vurduruyor(tecrübeyle sabittir) açıkları düşünmek dahi istemiyorum dalga yönüne doğru yüzüyor olsanda. Bir de hem tacirlerin hem de polisin vurma ihtimali var arkadaşların dediği gibi.Tensai en güzel yolu önermiş panpa. Onu bi düşün sen.
  • skywalkeremre  (28.02.11 00:06:23 ~ 01:26:30) 
asiri bir maliyet cikmaz.durduk yerde insan tuccari eline dusme sonra okyanusta dalgalarla bogusurken bulursun kendini.

kanada ya git.vancouver-seattle yapabilirsin.arada ortak dogal yasam alanlari var.kicin donabilir ayi cikabilir ama olur istedikten sonra.son olarakta vermont ta bahcivan ogrenciler arada kanada yapip geliyorlardi.bir suru yolu var.
  • cizgilipijama  (28.02.11 00:10:38) 
çok zor diilmiş o zaman? kassam giderim yani?


  • cagdassalur  (28.02.11 00:30:49) 
(bkz: kosta rika)


  • geldiler  (28.02.11 00:33:53) 
sizi açıklara kadar götürüp, sonra kafanıza sıkıp atmayacaklarına inanıyorsanız, ne duruyorsunuz!

google'layınız: selçuk / seferihisar kıyılarına vuran mülteci cesetleri.
  • repins  (28.02.11 00:38:06) 
vize al git. vizen bitse de orada kal. bi arkadaşım bu şekilde gidip kalmıştı. 5 yıl oldu. yakında vatandaşlık da alacak.

edit: dediğim o ki, kaçak gitmenin gereği yok hacı.
  • tensai  (28.02.11 00:40:41 ~ 00:42:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.