[]

HP lerin son serisinde ısnma problemi aşıldı mı?

bilindiği gibi hp herkes hp nin çok ısınmasndan şikayetçidir....son çıkan modellerini inceleyen alan var mı ? bu problem aşıldı mı acep??

edit: bi kişinin hp bilg. bakma imkanı buldum. yeni seridendi. ve normalde o sürede ısınan hp pc gayet normaldi??


 
hpnin çok ısındığını ekşideki bir kaç entry dışında hiç bir yerde duymadım ben. onlarca tanıdığım var hp kullanan ve adamlar masada değil, kucakta, yatakta, otobğste vs. kullanıyorlar, hiçbiri şikayetçi değil bilgisayarından.


  • de jure  (27.02.11 16:54:40) 
interneti yeterince gezmiyosun demek ki ya da laptoplar pek ilgi alanın değil belki de jure :)
ekşi, donanımhaber, tom's hardware ve daha bi sürü sitede düzenli olarak hp laptop ve ısı şikayeti görürsün :) hatta hp laptopı eve soba niyetien alıyorum geyikleri bile dönmüştür pek çok muhabbet altında pek çok yerde ve fuarda :)

  • madyb  (27.02.11 17:49:22) 
hp soba gibi.pavilion serisi feaketti.sonra ne yaptılar bilmiyorum ama su saatten sonra daha da almam hp.
(bkz: daha gelmem davos'a )

  • demoniclewinsky  (27.02.11 18:18:19) 
Zaytung'a da konu olmuştu bi ara...

-> HP, laptop üretiminden elde ettiği bilgi birikimiyle fırın üretimine gireceğini açıkladı...
  • nickdediğinnecki  (27.02.11 18:44:27) 
internette okuduğun her şeye inanma.


  • de jure  (27.02.11 22:49:32) 
de jure internette okuduğum her şeye inanmıyorum da sen bi cümleden böyle büyük bi çıkarım yapabiliyosan zaten tavsiye verecek bi insan değilsindir :)

her şeyi geçtim kendim de kullandım ve eminim ki senden daha çok hp kullanıcısı tanıyorumdur. benim ilgi alanım aynı zamanda yeri geldiğinde para kazandığım bi alan. komik olma lütfen.
  • madyb  (27.02.11 22:59:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.