[]

Kulakliktan az ses gelmesi

A4 kulaklik aldim eskisi kirildigi icin, ama istedigim yukseklikte ses alamiyorum. Eskisini takiyorum (minton) daha yuksek ses geliyor. Windowsun butun ses ayarlari en yukarda, kulakligin ses ayari tamamen acik, oynaticinin ayari en sonda, ama bir sekilde tam performan alamiyorum gibi.

Muzik kulagim yoktur, sesin kalitesini ayirededemem, baslar soyle tizler boyle falan pek anlamam, sadece ses daha kisik geliyor. Maiden aciyorum, muzik soyle kulagimi doldurmuyor adam gibi.

Alette bi ariza oldugunu sanmiyorum daha dogrusu dusunmek istemiyorum, bi sekide yazilimsal bi bokluk oldugunu dusunmek istiyorum. Bazen oluyordu eskiden oyle, playerlar cakisiyordu ses acilamiyordu tam olarak. Boyle birsey oldugunu saniyorum. Nasil duzeltilebilir boyle bisey varsa?

 
tam bir çözüm olmayacak ama

hangi playeri kullanıyorsun? onun için plug-inleri araştır derim. winamp için izotope ozone diye bir plug-in var mesela deli bişiy. ya da vlc kendisi %400 yapabiliyor sesi
  • kta  (27.02.11 13:23:40) 
Win7 kullanıyorsan playback devices'tan kulaklık özelliklerine gelip loudness equalization'ı açarsan veya kapatırsan daha fazla ses alabiliyorsun.


  • archetype  (27.02.11 14:36:54) 
VLC gayet guzelmis sesi de costurdu ama media playerdaki gibi media library olayi pek gelismis degil sanirim.
Ayrica Win XP

  • mabl  (27.02.11 15:21:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.