[]

Duvar Kagidi Problemi

Merhaba degerli arkadaslarim,

Windows7 32bit Build 7600 kullaniyorum. Herhangi bir sekilde masaustu arka plani olarak ayarladigim resim vs. belirli bir sure sonra kendi kendine siyah arkaplana donusuyor.
Siyah arkaplani ilk format attigimda secmistim uzun surede o vardi fakat degistirmek istedigimde bir sure icin degisiyor, sonra eski haline siyah background'a kendi kendine donuyor.

Bir ariza var ama nedir o?

 
win 7 starter var bende. onda hiçbir şekilde değişmiyordu masaüstü resmi, bir program bulup değiştirdim ben. ama ne zaman bilgisayar doğal olmayan sebeplerle kapansa (düşme, elektrik kesintisi, pil bitmesi vs) aynı şey oluyor.
belki alakalıdır.
ha bir de resimlerin klasörü falan değişirse oluyor.
  • sen git ben geliyorum  (27.02.11 02:42:31) 
ilaclaman lazım.


  • bryan fury  (27.02.11 02:54:00) 
vista kullanıyorum, fikrimi yazacağım;

windows 7 de sanırım backgroundın belli bir süre sonra değişmesi gibi bir özellik var. mesela bir dosyayı seçiyorsunuz ve o dosyadaki fotoğraflar belirlediğiniz süre zarflarında değişiyor ve background oluyor. bu durumda belki de duvar kağıdı yaptığınız fotoğrafın olduğu dosyada başka fotoğraf yoktur ve duvar kağıdı periyodik bir şekilde değişmeye ayarlıdır ve bu yüzden de siyah olup kalıyordur.

ekrana sağ tıklayıp ilgili özelliklerden ya da denetim masasından arkaplan ayarlarına bakın isterseniz. sorunun büyük ihtimalle bu ayarlarda olduğunu düşünüyorum.
  • kisa bisey olsun istemistim  (27.02.11 02:54:39 ~ 02:55:34) 
Çok büyük ihtimalle korsan elinizdeki kopya. Bilgisayarım'a sağ tıklayıp Özellikler dediğinizde en altta yazması lazım işletim sisteminin kopya/orijinal durumu.


  • uyku inadim inat  (27.02.11 03:01:02) 
masaüstünde sağ tık - personalize - alttan desktop background - açılan pencerede birden çok resim seçilidir ve shuffle diye bi seçenek var orda. o seçili olduğu için bu resimler dönüyordur sürekli. bunlardan birini seçip shuffle'ı kaldırırsan olması lazım. gerçi birini seçince zaten shuffle seçili olsa bile fark etmemesi lazım da benim arka planım düz olduğu için tam nasıl oluyor bilmiyorum.


  • tepedeki psychedelic adam  (27.02.11 03:01:30) 
install 7 loader.


  • ForzAras  (27.02.11 13:51:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.