[]

kedi

abimin kedisi birkaç günlüğüne bizde kalacak. daha önce kedi beslemedik, yemeğinin yerini kumunu falan gösterdik biz buna. ama geldiğinden beri ne yemeğine gitti ne de suyuna. elimden yedi ama yemeğine gitmiyor? acıkınca falan gider mi? ölmesin.

bir de bu kedi tıksırıyo/hapşuruyo. hasta mıdır? bize bulaşmasın.

dört buçuk aylık falan.

 
bir günde açlıktan ölmez.
alışamamıştır daha size ve yabancı bir ortama, yarına kadar açılır.

  • kayranin kedisi  (26.02.11 21:44:44) 
büyük kediyse bulur yemeğini kumunu. yerini biraz yadırgayacaktır tabi. burnu kuruysa hasta olabilir, bi süre gözlemleyin.


  • kediebesi  (26.02.11 21:48:59) 
kediden hastalık geçmez. hiç sanmıyorum. belki 1-2 hastalık vardır, o da çok nadir.

kedi sevmiyorsanız niye aldınız? yazık hayvana. sizden korkmuştur.
  • mea maxima culpa  (26.02.11 23:03:22 ~ 23:04:02) 
kumunun içine koy kediyi yerini öğrenir sonra gidip yapar sorun çıkartmaz. yeni eve gittiği için her şeyi koklayıp duruyodur o yüzden hapşırır :) dikkati dağılıyo olabilir yemek yerken. açlıktan ölmez de yemeğini yedirmeye çalış, hiç yemiyosa günde 4-5 kere yanında dur elinle ver yemeği, kabından yere koy falan öyle yer.


  • lemuria  (26.02.11 23:58:08) 
4 5 aylık bi kedi 3 gün durabilir yemek yemeden. yetişkin bi kedi bir hafta 10 gün. yavru kediler 12 saat. o konuda sıkıntı yok. kendi haline bırakın. dedikleri gibi kumu şöyle bi gösterin anlar. tuvalet konusunda açık ara zeki yaratıklar. bokları sizden kıymetli, ille saklayacaklardır merak etmeyin.


  • nezareten taharet  (27.02.11 07:57:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.