[]

Kredi karti limitini havale ile yukseltme

Kartin limiti 1000TL diyelim. Hic kullanilmamis. 1200TLye taksitli bisey alacagim internetten. Karta 200TL havale yapsam, kartin limiti 1200TL'ye yukselir mi? O alisverisi yapabilir miyim?




 
yanılmıyorsam yatırdığınız para kullanılabilir limite ekleniyor ve alışveriş yapabiliyorsunuz onunla.


  • kisa bisey olsun istemistim  (26.02.11 14:07:20) 
olur ama çok anlamsız bir iş olur. cebindeki 200 lirayı karta yollayıp onu taksit taksit ödemek olur.

misal cebindeki 5000 lirayı bankaya yollayıp 5000 liralık alışveriş yapman, senin paranla sana taksit olur.

o 200 lirayı satıcıya peşin ödeyip. kalan 1000 tlyi taksitlendir
  • efruz  (26.02.11 14:08:34) 
Simdi sacma diyorsunuz da, elimizde bir adet 1000TLlik kredi karti, 200 TL nakit para ve ve 1200TLlik urun var. Urun de internette. Saticiyla konusup 200unu nakit verelim deme imkanimiz yok.
Ben baska pratik cozum bulamadim. Teknik olarak mumkunse en mantikli cozum bu gibi.

  • mabl  (26.02.11 14:15:09) 
kredi kartı limitinizi yükseltme talebinde bulunsanız? bankanın müşteri hizmetleri ile görüşün bence.


  • bernayben  (26.02.11 14:19:58) 
teknik olarak mümkün.

ayrıca ilk taksidinizin ne kadar olduğu önemli değil. sonuçta paranın altıda biri nakit olarak ödeniyorsa da kalan miktarı taksitlendirmek de işinize geliyorsa ve ürün sadece internetteyse, en doğrusunu yapıyorsunuz demektir.

ancak ürünü alırken kargo bedeli de o anda internetten çekiliyorsa fazladan 50 lira gibi bir miktar daha para yatırmanızı öneririm.
  • kisa bisey olsun istemistim  (26.02.11 14:24:17) 
Denedim, oluyormus hatta oldu verdim siparisi. Tesekkurler.


  • mabl  (26.02.11 14:37:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.