[]

Ehliyet, harç yatırma soruları..

Selam ekşi duyuru insanları, 2007 mayıs ayında hakkettiğim ehliyetimi gidip almaya karar verdim. Tüm evraklar elimde, sağlık raporu ve adli sicil kaydını yeniliyerek alabiliyormuşum. Ümraniye ilçesinden alıcam, ehliyet harcını vergi dairesine yatırıcakmışım, duydum ki benim gidip yatırmam lazımmış, bu iş yoğunluğunda gidip gelmem çok zor olucak, bu konuda bir bilgisi olan var mı? Babam benim adıma gidip yatırabilir mi, başına böyle bir olay gelen oldu mu?

Teşekkürler


 
bazı bankaların internet şubelerinde vergi ödemeleri şeklinde link var. onları araştır ehliyet harçları da o kapsamda olabilr.


  • boran79  (26.02.11 12:54:46) 
benimkini başkası yatırmıştı, sorun olmadı. (3 ay önce, mecidiyeköy emniyet m.)


  • in case i dont see ya  (26.02.11 12:57:14) 
yaa ben de ehliyeti almaya 2008de hak kazandim. 2 defa saglik raporudur zarttir zurttur ayarladim ama gidip alamadim bi turlu. bunun bi suresi yok di mi, su kadar zamanda almazsan hakkin yanar gibi? olmasin lutfen.


  • euteamo  (26.02.11 13:37:42) 
ben süresini araştırdım, sürücü kursuna da gidip sordum, adam 10 senelik sertifikaya ehliyet aldım dedi. Yalnız 2007 öncesi sertifikaları olanlar il milli eğitim müdürlüklerinden sertifikayı onaylatıyormuş.

Bir babamı yollayayım o zaman yatırmayı denesin. Teşekkürler arkadaşlar.
  • baterist  (26.02.11 13:48:35) 
Arkadaşlar 2007 çıkışlı sertifikamı bugün itibaren ehliyete sorunsuz çevirdim, bilginiz olsun.


  • baterist  (24.03.11 22:45:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.