[]

chrome'da durmadan yeni sekme açan reklamdan kurtulmak

bilgisayarım tamire gitti geldi, (altı üstü klavye ve ekran çipi değişti) ama ondan sonra bir süredir istemsiz olarak pencereler açılmakta.. bu adamların yapıp yapmadığını bilmiyorum ama bu kişilerle ancak son çare olarak muhattap olmak istiyorum..

neyse..

önceden www.bankrollingadvice.com açılırken şimdi www.markrelations.com açılıyor.. bir sürü antivirüs ve benzeri şey yükledim ve tarattım ama nafile, bunu nasıl engellerim?

bu arada tarama veya temizlik yaparak ne varsa kurtulmaya çalıştığım ama işime yaramamış olan programlar:

nod 32
avast!
spyware doctor
emsisoft anti-malware
spybot-search & destroy
ccleaner
registryBooster

(windows'un restore point'i de kapalı.. hani bazen virüsler orada dönüyor ya, o açıdan ek bilgi vereyim..)

 
kaspersky deneyin bir de.. yahut aşağıdaki yollar. iş gsyzq.exe ilâ ilgi denior.
forums.malwarebytes.org
social.answers.microsoft.com
in.answers.yahoo.com
  • yapacakbirseyyok  (26.02.11 08:49:25 ~ 08:53:42) 
her şeyin çaresi combofixte. yalnız combofix ile taratabilmek için sisteminizdeki antivirüsleri kaldırmanız gerekmekte..

edit: typo
  • kaf daginin kafi ve olu kefeninin kefi  (26.02.11 11:19:39 ~ 11:21:48) 
@kaf dağının kafi: antivirusleri kaldırmaya gerek yok. kapatmak yeterli.


  • teritori  (26.02.11 12:21:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.