[]

Essaydeki hataları (uygun bir ücretle) düzeltebilecek ingilizce hocası

Merhabalar,
Farkındayım parantez içi nahoş odu ancak aklıma başka fikir gelmedi. Bu ufak özürden hemen sonra durumu özetlemem gerekirse; ieltse girecek iki arkadaşım var, kendileri yazdıkları ielts essaylerindeki hataları düzeltebilecek bir ingilizce hocası aramaktalar. isterse essay başına isterse aylık belli bir ücret karşılığında yazdıkları essaylerin kontrol edilmesini istiyorlar. ingilizce seviyeleri hakkında bilgilenmek isterseniz diye belirteyim; arkadaşlarımdan birisi daha önce toefla girmiş ve 94 almış.
Bu konuda bize yardımcı olacak hoca tanıyan, ya da yol gösterecek birileri var ise çok memnun oluruz.
Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürler.

 
ben hazırlıktayken bir site bulmuştum orda essaylerinizi ücretsiz düzeltiyorlardı. ama adı hakkında en ufak bişey hatırlamıyorum sadece türkçe bir siteydi onu biliyorum. nette araştırın essay yazma hakkındaki siteleri


  • elektromaniac  (25.02.11 20:54:43) 
arkadaşlarla baktık ama bulamadık maalesef bir türlü


  • bir zamanlar cocuktum  (25.02.11 20:59:13) 
üniversite öğrencisi iseler bazı okulların ( devlet ya da vakıf) writing center'ı olur. o tip bir birim varsa yardımcı olurlar.

vaktim olsa ben ücretsiz bakardım ama 40 tane essay beni bekliyor pazartesiye kadar.

bu tip eğitim hizmeti veren bir yer biliyorum, eski meslektaşlarım açtı. işini bilen tiplerdir. onlara yönlendireyim. numarasını bir arayayım, mesajlarım.
  • pyro clustic flow  (25.02.11 21:24:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.