[]

eski tip kalemtraş (masaüstü)

şu resimdeki gibi eski kalemtraşlardan arıyorum.
ankarada alacağım bi yer söylerseniz ne güzel olur.

teşekkürler.

 
kırtasiyelerde oluyor, çok görüyorum ben. o boyutta & kalitede satıldığını görmedim ama yine de bakmak lazım.

kasası metal, bıçağı körelmiyor falan, ömürlük bir şey o fotodaki. yeşil renklisini 15 senedir kullanıyorum:)

not: hepsiburada'da varmış, fikir vermesi açısından: goo.gl
  • jangara  (25.02.11 15:55:00 ~ 16:03:07) 
bu kalemtraşların efsane olmuş modeli "angel 5" dir

bulabilirseniz ondan alın. hala büyük kırtasiyelerde görüyorum ara ara.
  • orpheus  (25.02.11 16:02:58) 
Kesin orada vardır diyebileceğim office 1 superstore var. Ama her kırtasiyede vardır tabi. Hepsinin aynı kalitede olmadığını unutmamak gerek. Küçükken heyecanla bütün boya kalemlerimi açmıştım ve bozulmuştu. Kırk elli tane vardı sanırım. Ama sonra tekrar aldık aynısından ve hala kullanıyorum. Değişik.


  • Dyn  (25.02.11 16:04:52) 
carl angel 5 olarak geçiyor.

www.noktaofis.com
www.bulvarkirtasiye.com
  • jangara  (25.02.11 16:11:11) 
office 1'da vardı.


  • kayranin kedisi  (25.02.11 22:31:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.