[]

Onenote 2010 problemi

bilgisayara format attım, ve office programını kurduktan sonra onenote'u açtım fakat son değişiklik yaptığım alanlar eski haliyle duruyordu, bu alan şifreliydi ondan mı bilmiyorum yoksa formattan önce birşeyler miyapmalıydım bilmiyorum. hala bazı dosyalar windows.old klasöründeyken yapabileceğim ne var?
teşekkürler.



 
windows'u yenilemiş ama program files'ı yenilememişsiniz. bu arada yaptığınız işlem format değil. sadece windowsu yeni bir klasöre yeni olarak kurmuşsunuz. windows.old da eski windowsunuzun aldığı isim.


  • ben smyrna  (25.02.11 11:28:51) 
one note 2010 dosyası eski haliyle duruyor yani bu her yaptığın değişikliği kaydediyor olması gerekmiyor mu? her zaman kullandığım one note dosyasını yeni kurduğum office2010'a tanıttım ama eski hali geldi.
@ben smyrna sorumla cevabının ne alakası var?

  • hoot  (25.02.11 11:54:10) 
alakası var. format atmamışsınız. eski herşey duruyor. mis gibi yeni kuruyorum diye düşündüğünüz bir çok program aslında pcde mevcut. yeniden yükleme değil format atmış olsaydınız eski hiç bir ayar veya belge ile karşılaşmazdınız. (online olmayan)
sorunuzdan ben "format attım ama herşey duruyor silmek istiyorum" demek istediğinizi anladım. o yüzden b açıklamayı getirdim. eğer amaç silmek değil kurtarmak ise zaten ortada format yok. herşeyi kurtarabilirsiniz.

  • ben smyrna  (26.02.11 09:45:46) 
alakası yok çünkü kullanıcı dosyaları b sürücüsünde bu yüzden belgelerin hepsi duruyor, hatta belgelerin yedekleri de windows.old klasörü içerisindeki %appdata% dan ulaşılabiliyor o kadar. yani eski programları çalıştırmaya kalksanız regedit te kaydı yoksa çalışmıyor, çalışsa çalışsa foxit reader çalışır ama adobe reader çalışmaz.


  • hoot  (26.02.11 20:55:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.