[]

kedilerin üreme şekli

kediler aile içinde (abla-abi olarak) çiftleşebiliyorlarmış?
doğru mudur? doğru ise neden? yalnış ise fazla hırpalamayın beni lütfen, bir arkadaşın oyununa gelmiş olabilirim.



 
ne yazık ki, hiç sorma...


  • kara kadife  (24.02.08 18:52:09) 
ama neden?


  • titiz  (24.02.08 18:54:26) 
kediler adet bile oluyor


  • maresalx  (24.02.08 19:23:22) 
oyle programlanmıslar.


  • bryan fury  (24.02.08 19:30:23) 
neden sorusuna nasil bir cevap bekliyorsun onu anlayamadim ben.. bugune kadar bu tur ahlaki bir icguduye sahip olduklarini dusunuyordun da hayal kirikligina mi ugradin?


  • zakk  (24.02.08 19:30:50) 
ahaha ben sordum "boyle iyi be abi alısmısız" dedi :)


  • sourlemonade  (24.02.08 21:31:13) 
bir belgeselde gormustum cocukken heralde. tam hatirlamiyorum simdi. leoparlarin aile icinde ciftlesemediginden, bunun agir kalitsal hastaliklar getirdiginden soz ediyordu. "hatta bu kedigillerde olur" tipi bisey duydugumu animsiyorum. ne kadar dogrudur bilemem.


  • kabizcik  (24.02.08 22:02:58) 
değil abi-abla, kendi yavrusu, hatta torununun torunuyla bile çiftleşiyorlarmış. azmış ve çiftleşecek partner bulamayan bir kedi ile (tercihen dişi) aynı evde bulunan, onların "hişt, kızım" denilip seslenildiği anda bile hemen popolarını havaya kaldırıp yere yapışmalarına, mırıldanmalarına şahit olan biri zaten tahmin edebiliyor bu tür bi kaygılarının olmadığını.


  • twang  (24.02.08 23:10:22) 
efenim kedi dediğimiz heyvan ki bir adet bende de bulunmakta kedi olan her heyvanla ciftleşebilir... akrabasi olsun olmasin yeter ki begensin ve kızgınlık doneminde olsun... napalim yaradan bole yaratmis diip sebebini yukari havale ediyorum ben :)) ayrica ilginc bir not daha... bu kedi heyvanının bir batinda dogurdugu yavrularin babalari farklı farklı kedilerde olabiliyor(muş). o derece yani :) ben benimkini gecen ay 5 erkek kedi ile yakalamistim bahcede... ne feci bir duygu :)


  • palyacopapi  (25.02.08 01:22:12) 
tuttuğunu ziker afedersin


  • elinherifi  (25.02.08 14:46:46) 
bryan fury==> bu bir bug değil mi?

zakk==> "gurbanolduğum allah" ile başlayan bir soru olurdu ahlaki değerleri düşünerek yazsaydım.

kabizcik==> gen çeşitliliğin azalması nedeniyle kalıtsal hastalıkların oluşabileceği benimde aklıma geldi. belki kedilerin doğuştan şeker hastası olmasının nedenlerinden biri bu olabilir. belki...
  • titiz  (25.02.08 18:07:25) 
neden bug olsun ki ? kalıtsal hastalıga sebep olmasa bugun insanlar arasında da normal olurdu muhtemelen.


  • bryan fury  (25.02.08 18:48:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.