[]

Duyurularını silenlere çok fena laflar hazırlıyorum

Dostlarım, Romalılar yazdığınız duyuruları, sorduğunuz soruları cevap aldıktan sonra neden siliyorsunuz?

Burdaki cevaplardan sadece siz faydalanmıyorsunuz. Herkes okuyor. Sadece sizin yararınıza olsa cevap olarak size mesaj atılırdı, olup biterdi.

Bazılarının içinde gerçekten faydalanabileceğimiz bilgiler oluyor, favorilere neyim kaydedip sonradan bakıyoruz.

Sinirlenmem bu kadar!

 
aynı şeyi ben de hissediyorum abi. kızmıyorum; ama bir hayal kırıklığı oluyor. hele ki vakitsizlikten falan favorilere ekleyip gittiklerim sonra gelince bulamadıklarım koyuyor.

bir de daha beteri var: geçen bir duyuruya upuzun bir cevap yazdım, yazdığım en uzun cevaptı bugüne kadarki. duyuru da açılalı daha 30 dk falan olmuştu ve ben gönderdiğimde silindiğini fark ettim. boşuna yazmışım o kadarı amk.
  • sen git ben geliyorum  (25.02.11 00:21:44) 
Artık pek tahammül yok gibi. Sözlük'te şikayet artınca önemli gelişmeler olmuş.

en üstteki sabit duyurudan (git: 223579):

- duyuru silme ve kullanıcı uçurma kriterlerimizdeki esneklik kalkacak. bir nevi gaddarlaşacağız.

esneklik iyiydi bence, daha randımanlı modere edilse daha anlamlı olurdu bence.

ha ben moderasyon açısından konuşmuşum sadece, evet bir de kendi duyurularını silenlerde var, özene bezene cevap yazdığım güzelim duyurular silinmiş. kınıyorum sizi!
  • ermanen  (25.02.11 00:22:52 ~ 00:24:08) 
@ermanen hitabım Romalı yurttaşlara. Duyuruları silen moderatörlere değil.

Düzelttim yazdığımı. Sordukları sorulara cevap aldıktan sonra silen insanlara :(
  • mea maxima culpa  (25.02.11 00:28:10 ~ 00:31:17) 
@sen git ben geliyorum ayrıca seninle aynı dertten muzdaripim. benim de başıma geldi uzun cevap yazıp da duyurunun silindiğini görmek :(


  • mea maxima culpa  (25.02.11 00:29:44) 
ekşi sözlük kesintileri ile ilgili olmazsa silmiyorum kendi adıma da; gerçek anlamda sorun ki bu, yanıtlarını takibe aldığım sorular oluyor, sonra bakıyorum soru da yok yanıtlar da başka girilmişse o arada onlar da okunamadan gidiyor elbet.


  • kulkke  (25.02.11 00:36:50 ~ 00:47:03) 
duyurularını silen bir romalı olarak açıklayayım efendim:

şimdi öncelikle beni tanıyan insanlar burda sorduğum soruları görürlerse bunun ben olduğumu anlarlar, bu olsun istemiyorum. bunun da çeşitli sebepleri var ama üşendim şimdi anlatmaya.

bi de bazı sorularımı/duyurularımı çok saçma ve yararsız bulup kalabalık etmesin diye siliyorum.

özür dilerim sizden bütün bunlar için. romalı kaprisi :/
  • ley ley  (25.02.11 00:45:01) 
geçen hafta bi herif müzik grupları sormuş, son zamanlarda dinlediklerimiz, beğendiklerimiz vs.
"silme bu duyuruyu, favorilerime ekledim, dönüp bakacağım, silersen çok fena söverim" dedim dedim herife...
lavuk buna rağmen silmiş.
ben de bazen siliyorum, özel duyurularımı ama bokunu çıkaranlar da var.
  • de jure  (25.02.11 01:15:15) 
kişisel olmayan soruların silinmesine ben de acayip kıl oluyorum.

@de jure:
senin dediğin duyuru buydu sanırım: (git: 225554)
senin yazdığın cevabı hatırladım. adam açtığı duyuruyu silmemiş. Sanırım birisi ispiyonlamış senin cevabını ve silinmiş. Ondan çıkmamıştır "cevap verdiklerim" bölümünde.
  • voiceofthesoul  (25.02.11 02:17:40 ~ 02:19:07) 
özellikle favorilere eklediklerim silinince çok küfrediyorum ben de. ley ley'in dediği gibi bir durum varsa, gerek yok o kadar paranoyaya. obama'nın çocuğu olsam, beyaz saray'daki her şeyi ifşa etsem bir duyuru'mda gene silmem:\

belki bazılarınız duyuru'nun server'larını düşünüp siliyordur. onu da yapmayın. maksimum birkaç kb kimseye zarar vermez.
  • dambil  (25.02.11 06:22:36) 
şunu her sefer söylediğim gibi tekrar söylüyorum. compumaster ve fader dikkate alsın. çok zor olmasa gerek.

duyuruyu açarken, aynen "internet kullanıcıları görebilsin" tiki gibi bir tik daha olsun. "duyuruyu silebilirim" tiki. bu tiki işaretlemeyen adam duyurusunu kesinlikle ve kesinlikle kendisi silemesin. ya da ne bileyim, gönderdikten sonra 1 dakika içinde silebilsin de sonra siksen silemesin yani. ya da altına cevap verilmişse mümkünatı yok silemesin. anca sakıncalıysa falan moderasyon silsin. "duyuruyu silebilirim" tikini işaretleyenin bu tercihini biz de görebilelim "bu kullanıcı duyurusunu silebilir" diye yazsın. altına uzun cevap yazarken, favorilerken falan görelim ona göre cevap yazalım.

emeğimize yazık. biri de vergi konusunda bir şey sormuştu. üşenmedim upuzun makale yazdım adama. gönder diyince baktım silinmiş duyuru.
  • kibritsuyu  (25.02.11 09:33:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.