[]

Ses kalitesi bozulmadan videodan mp3 imalatı ?

videodaki şarkıyı mp3 formatına çevirmek ordan sökmek istiyorum. ses kalitesini bozmadan nasıll yaparım hangi programla?

not: program yükleme alternatif sayarda internet üzerinden çevirme yapan bi site söylerseniz 10 kat daha makbule geçer. cevaplarınızdan dolayı müteşekkirim.


 
youtube için

www.vidtomp3.com


genellikle youtube'deki videolar öyle çok kaliteli sese sahip olmuyor tabi.
  • hewit  (24.02.11 23:07:35 ~ 23:08:03) 
Bence eğer bulabiliyorsanız youtube'dan değil direk mp3 şeklinde indirin. Burada anlatılmış youtubedan indirmenin dez avantajları: (bkz: #21279543)

Israrcıysanız firefox'taki dwnloadhelper eklentisi ile indirip xilisoft video converter ile mp3'e çevirebilirsiniz.
  • the smoke  (24.02.11 23:30:14) 
www.video2mp3.net

chrome için eklentisi de mevcut. video altından tek tıkla mp3 ya da mp3 hd formatında indirebilirsin.
  • badiparmagi  (25.02.11 01:06:54 ~ 01:07:09) 
örnek olarak şu vidyoya bakalım: www.youtube.com

vidyoyu 720p kalitesinde indirdiğimizde (en kaliteli versiyonu indirmelisin tabiyki) ses kodeğine baktığımızda görüyoruz ki mp3 değil de aac kodeği kullanılmış. yani mp3'e çevirirken belli bi kalite kaybı olucaktır, ama hissetçeğini düşünmüyorum bu kaybı.

eğer vidyonun sesi mp3 formatındaysa reencode etmeden mp3'ü koparabilirsin. avidemux programı yapabiliyor bunu. sesi kaydet diyorsun, hiç decode&encode etmeden mp3 olarak kaydediyorsun. reencode süreci olmadığı için çok hızlı bi şekilde kaydediyorsun.
  • edge_nabby  (25.02.11 03:00:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.