Giriş
(8)

Sözlüğe girebiliyor musunuz?

the smoke
Tam entry giriyordum çöktü sözlük. Deminden beri uğraşıyorum css'siz times new roman fontu ile açılıyor. Sizde durumlar nasıl?
Tam entry giriyordum çöktü sözlük. Deminden beri uğraşıyorum css'siz times new roman fontu ile açılıyor. Sizde durumlar nasıl?
0
the smoke
(25.02.11)
şimdi düzeldi.
0
kimlanbu
(25.02.11)
Denedim hala aynı. ctrl+f5 yaptım, browserı açıp kapattım hala aynı.
Sorun bende değil ondaymış :P
0
🌸the smoke
(25.02.11)
açılıyor şu anda.
0
ronaldo17
(25.02.11)
sözlüğe girebiliyorum ama kimdir nedir, mesaj fasilitesi falan görünmüyor.
0
purkinje
(25.02.11)
açılıyor ama çok yavaş. mesajların yarısını göstermiyor filan. bi uyuz
0
hukukcu6
(25.02.11)
buldum buldum :) chromeda açılmıyor ama mozillada sorunsuz..
0
purkinje
(25.02.11)
bnde hala tuhaflıklar var.
0
all girls dream
(25.02.11)
ara ara tekliyor hala.
0
ronaldo17
(25.02.11)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.