[]

bu ne panpa?

www.eksisozluk.com
baya bildiğin boş entry?



 
boş derken?


  • dambil  (24.02.11 14:46:12) 
tam bir orospu evladıdır. blood and sand'de crixus biçtiğinden diğer gıllolar da saygı duymadıgından ötürü bir nevi içinde bulundugu toplumdan intikam almak için entrika çevirdiğini düşünmüştüm. ashur da zaten bu minvalde açıklıyordu durumunu ama kazın ayağı öyle değilmiş. blood and sand'in flashback'i gods of arena'da ne menem bir yaratık oldugu ortaya çıktı. adamın içi baştan beri fesatmış. şöyle ki ---spoiler--- 4. bölümde kendini arena'da düşman gladyatörün ödürmesinden kurtaran en yakın arkadaşı suriyeli'ye, bu arena kavgasında öne çıkmasından dolayı gıcık oldu. zenginlerin orgy gecesinde de yanındaki latince bilmeyen suriyeli kankasını göt siktirmekten hoşlanan biriymiş gibi takdim edip zengin romalı götçülerden birine peşkeş çekti. konuşulanları bile bile yanlış tercüme ederek. dil bilmemenin cezasını çektirdi kankasına. ---spoiler----

yazanlar bunlar. boş derken?
  • ronaldo17  (24.02.11 14:47:02) 
i53.tinypic.com

edit:
yukarıdaki mesajdan anladığım kadarıyla bir tek bende boş. niye ki acaba? bir de ispikledim bir heyecanla. göte gelmemem dileğiyle.
  • kivanc1  (24.02.11 14:47:54 ~ 14:48:50) 
gayet tanım içeren bir entry.
adam kendi yorumunu da yazmış.
spoiler etiketlerini şekil itibariyle daha iyi kullanabilirmiş.

edit: hatalı ispitten hiçbir şey olmaz. en azından ben öyle biliyorum.
  • the smoke  (24.02.11 14:49:52 ~ 14:50:37) 
bende de boş görünüyor:S eksi++ ile ilgili olabilir. spoiler kapatma aparatı saçmalamıştır belki.


  • jangara  (24.02.11 14:50:15 ~ 14:51:06) 
bende de boş, ekşi ++ marifeti. ilgili yazar donuz listemde de değil ama...


  • kimlanbu  (24.02.11 14:53:50) 
e çok heyecanlı dediğine göre spoiler'dan tabii. no kitty'ye bi şeyler olmuş üste çıkmış ondan sapıtmış olabilir ekşi++.


  • galadnikov  (24.02.11 14:56:29) 
eksi++'yı aktif hale getirince gözükmüyor.
yukarıda da yazmıştım zaten entry sahibi spoiler etiketini şekil olarak biraz alışılagelmişin dışında kullanmış. herhalde ondan.

  • the smoke  (24.02.11 14:56:35 ~ 15:00:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.