[]

Bilimkurgu, fantastik film tavsiyesi

Piyasaya daha yeni dvd rip'i düşen imdb puanı 6 dan düşük olmayan bu tarzda film öneriniz var mıdır ?

Araştırmaya üşendim, niyetim hemen indirip izlemek.


 
Yeni değil ama pek bilinmeyen bir film, izlememiş olma ihtimalin çok yüksek.

www.imdb.com

The IT Crowd'dan Roy'umuz canımız ciğerimiz, Chris O'Dowd başrolünde; filme 10/10 verdim IMDB'de, ancak saf sci-fi değil, sci-fi+komedi tarzında olduğunu göz önünde bulundur.
  • uyku inadim inat  (23.02.11 01:41:16) 
Bir de şöyle bir film var, muhtemelen türün takipçisiysen izlemişsindir:

www.imdb.com

Gayet gerildim ben filmi izlerken, 8/10 vermişim vaktinde.
  • uyku inadim inat  (23.02.11 01:48:03) 
Hatta şu iki linkteki filmleri araştırırsan daha net sonuç alırsın:

www.imdb.com
www.imdb.com
  • uyku inadim inat  (23.02.11 01:50:51) 
imdb'de 2010'a ait torrent alemine düşmüş puanı yüksek ne kadar film varsa izlemişimdir herhalde :) Dizileri de aynı şekilde takip ediyorum.


  • kimlanbu  (23.02.11 02:00:56) 
zottirik "skyline" filmini yazacaktım ama 6'dan düşükmüş puanı neyse ki.. bence 2011'de çıkacak yeni sci-fi filmeri bekle... güzel olacaklar...

"moon" filmi de çok güzeldi
  • ermanen  (23.02.11 02:11:18) 
pandorum ve moon'u izlemiştim, ilk cevap olan faq about time travel'ı tavsiye ederim, efsane bir film çıktı :)


  • kimlanbu  (23.02.11 03:51:44) 
moon a benzer bi de the cargo var alman işi.


  • kediebesi  (23.02.11 08:04:24) 
I am legend.


  • kamazz  (23.02.11 21:20:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.