[]

Eskilerden Bir Oyun

Merhaba,

Derdim çok büyük. Kafama bir haftadır bir oyun takıldı, hatırlayamıyorum bir türlü. 2000 ya da 2001 yılında aldığımı hatırlıyorum. Hatta o zamanlar cd almıyorduk da elimizdekilerle değiştirebiliyorduk. Süper günlermiş... Oyun bir dedektiflik oyunuydu. Her görüntü film karesi gibiydi ve gerçek karelerdi. Nesnelere tıklayıp yanımıza alabiliyorduk kanıt olarak, haritaya falan bakıyorduk işte. Sanırım tüm oyunda bir cinayet işleniyordu ama konuyu tam hatırlayamıyorum. Oyunun bir diğer ayrıntısı görüntüsündeydi. Görüntüler tamamen siyah beyazdı.

Neydi ki bu oyunun adı?

Thanks a lot.

 
grim fandango oynuyordu annem sanki tarif ettiğin gibi bir şeydi
ha bir de agatha christie oynuyordu eşya buluyordun ama cinayetleri de çözüyordu falan filan

  • neira  (22.02.11 16:55:12) 
yok bu pek bilinmiş bir oyun değildi. ismi tek kelimeden oluşuyordu sanırım.

ben de hiçbir şeyden emin olamıyorum. sanırım...
  • ufukcel  (22.02.11 17:07:00) 
Gerçek kare deyince:

Phantasmagoria I ve II (Dedektiflikten çok korku oyunu)
The Last Express (Trende geçiyor, gerçeğe yakın kareler)
  • sourlemonade  (22.02.11 18:10:15) 
oyun sidney'de geçiyor olabilir evet birlikte arayalım :)
diğer iki oyun da değil maalesef :( ama aklınıza baska gelirse de yazın lütfen.

  • ufukcel  (22.02.11 19:07:16) 
soyle bir oyun buldum:
Noir: A Shadowy Thriller

  • ainothia  (22.02.11 20:19:02) 
(bkz: Shivers)


  • pathetique  (22.02.11 20:27:56) 
sallıyorum: gabriel knight 3(2-1?)


  • espandon  (22.02.11 22:52:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.