[]

Adidas response walk'cılar bu ne rezalettir?

arkadaşlar merhaba,

üç,dört ay kadar önce boynerden ayıkadar para verip şu linkteki

www.barcin.com

ayakkabıyı satıcının su geçirmez abi bu lafına kanarak aldım ama gelin görünki

bu gün elimde şemsiye yağmur altında gezip evime geldim birde ne göreyim, resimde sizin de gördğünüz gibi bu ayakkabı su geçirmiş.

A)Elimde şemsiye ile gezdiğim için şemsiyeden akan su ayakkabılarımın ucuna çarbıyordu su almasına bu sebeb olabilirmi?

B)Fişi faturası duruyor, değişim yada para iadesi istesem kabul etmezlerse bu resimler tüketici mahkemesinde delil sayılırmı?

C)Bu ayakkabı benim hayatıma giren ikinci adidas dı. Daha önceki vanquish 2 yürüyüş ayakkabım ise 4 ayda orasından burasından patlamıştı. Sizce ben adidas dan çok şeymi bekliyorum?

 
valla gore-tex yazması bile yeterli dicektim ama şöyle bir şey var: (bkz: #8798503)


  • hikaye mesture  (22.02.11 16:59:14) 
gore-tex soguga karsi bir teknoloji degil midir? su gecirme ile ilgili bir terim oldugunu sanmiyorum.


  • blackworld  (22.02.11 17:36:59) 
ter olabilir mi o? benim goretex ayakkabılarım da parmak uçlarından ıslanıyor gibi, ama çıkartıyorum ayaklarımı, soğuk yok ama nemli yani. goretexler hava almıyor sonucunu çıkardım, markası da merrell yani, adidas falan yalan.


  • roket adam  (22.02.11 20:50:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.