[]

Baldır bacak - inceltme mevzusu

Şimdi arkadaşlar bu bacaklar nasıl incelir, özellikle şu baldır deniyor ya o kısım, orayı inceltmek istiyorum. Mantıken diyet işe yaramaz gibi geliyor, egzersiz lazım gibi ama ne tür egzersiz. Geçen bi yerde okudum yokuş inip çıkmak baldırları büyütümüş, bu doğru mu? Doğruysa fena :( Ne yapmak lazım gelir?




 
oturup kalkmak
ve beli çevirmek hulohop çevirir gibi
twister spor aleti ile düzenli çalışman gerekir.
  • TATLIEKŞİ  (22.02.11 13:07:02) 
youtube'dan
sparkpeople videolarını bul.
oradan butt blasting ve lover body egzersizlerine ulaş.
ve her akşam ikisini yap.
çok faydasını göreceksin.
  • mayeskuel  (22.02.11 13:17:53) 
kavitasyon da işe yarıyor diyorlar.


  • zenc  (22.02.11 13:18:07) 
bölgesel yağ ertime belli bir egzersizle olmaz maalesef, genel olarak kilo verirseniz vücut sırayle belli bölgelerdeki yağları yakar. kaslara fazla ağırlık yükleyenlerden ziyade sıkılaştırıcı egzersizler kısmen sonuç verebilir. yüzme, pilates? gibi kasları toplamaktan ziyade uzunlamasına geliştiren egzersizler daha iyi olabilir.


  • lykos  (22.02.11 13:26:53) 
adale calistirarak herhangi bir uzuv inceltilemez. eğer o bölge "yağ" ağırlıklıysa, o yağı eritmek gerekir, onu eritmek icin de "yağ yakıcı" egzersizler (cardio) gerekir. bunun yanında ağırlık idmanı olursa yararı dokunur. yokuş çıkmak fazla dirence karsı bir hareket oldugu icin, ozellikle kilolu insanlarda da direnc artacagı icin adale fazla calisacaktir. genetik olarak kas yapısı da uygunsa eğer çabuk büyümesi mümkün.

ama yokuş yürüdün bacakların kalınlaştı diye bir şey yok. zaten öyle kocaman bacaklara bi yerlerinizi yırtsanız cok afedersiniz kolay kolay sahip olamazsınız (isteyenler icin bile)
  • sage  (22.02.11 14:44:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.