[]

Lüküs Hayat? Hani Rahattı?

Mart ayı oyun biletlerinin bugün satışa çıkacağını bildiğimden, gece 12den beri şehir tiyatroları online bilet girişi yapıyorum. Amacım, her sahnesinde salonda boş yer bulmayı imkansız kılan Lüküs Hayat'a özel arkadaşlar için, güzel bir yerden bilet bulabilmek idi.

Saat 11'de Mart ayı biletleri satışa çıktı fakat gel gelelim Lüküs Hayat bu ay -yine- sahnelenmiyor. Ne oldu ki bu oyuna? =(( Benim aklımın ermediği nedir?

Teselli edecek bir iki söze ihtiyacım var. :)

 
şu an faci şekilde grip, ağzım burnum ve kulaklarım tıkalı olarak yatıyorum. keşke senin gibi basit bir can sıkıntısı olsaydı derdim. teselli oldu mu bilmem. ama şu an vasiyetimi filan yazmayı düşünüyorum. kedilerime kim bakıcak?


  • mea maxima culpa  (22.02.11 10:31:37) 
Aynı şekilde ben de grip olmuş kolumu kaldıramaz vaziyette, üstelik alışık olmadığım bir şekilde bu hastalık döneminde, evde yapayalnızım. Üstelik caanım oyunum da oynamıyor.

Bi Karadeniz Türküsü vardır;

Denizun dibi mildur
Beni soyleten dildur
Bi sen soyle bi da ben
Bakalum dertli kimdur


Geçmiş olsun.
  • lazor  (22.02.11 10:37:20 ~ 10:37:50) 
3 gündür yatıyordum, dün akşam orta halliydim. bugün neler neler yapma planlarım vardı :(

gece kötü oldum. yapamadım onları da.
  • mea maxima culpa  (22.02.11 10:42:34) 
Annem babam ülke dışında, ablam başka bi şehirde. Perşembeden beri kafamı yastıktan kaldırmak istemiyorum ama bir sürü iş yapmak zorundaydım. Ancak pazar günü yatabildim, bir daha da kalkamadım zaten. 3 saat önce okulda olmam gerekiyordu zira yoklaması sıkı sıkıya kontrol edilen 5 kredilik dersim o saatte başlıyor idi.

Hastayım, yorgunum, açım. Bir çorba kaynatanım, bir portakal soyanım, hepsini geçtim bir nasıl oldun diye soranım yok. Şuracıkta ölsem, havalar da soğuk, konu komşu kokumdan öldüğümü anlayana kadar en az 1 hafta geçer.

Onun dışında aşığım, karşılık bulamıyorum. Külüstür arabamın arıza lambası yanıyo, tamire verecek param yok. Akşama dans dersim var, katılmazsam gruptan atılcam. Bırak dansı, tuvalete gitmeye takatim yok. Kumandaya uzanamadığımdan şuan akasya durağı izlemek zorundayım. Kirliler, bulaşıklar dağ gibi oldu. Mutfak büyük bir çöp depolama tesisi gibi...
  • lazor  (22.02.11 10:57:24) 
geçmiş olsun lazor, komşular öldüğünü anlamasa bile belki biz anlarız :))

şimdi eczaneden antibiyotik aldım. benim durumum da senden parlak değil. şükür bişi olsa 5 dakika ötede kardeşim var ama yalnızım.

kaç gündür kalkmadan yattığım siyah saten nevresim takımım (normalde bu takım takılı iken kedileri içeri almam) 4 gündür kedilerimle kucak kucağa yatmamdan dolayı beyaz renge yaklaştı kedi tüyünden.

ben de istanbul modernde 1 saat önce seminere başlıcaktım, bugün ilk günü gidemedim. çok gitmek istiyordum kaçırdım :(

evin temizlik durumuna gelince kedilerimden biri rahatsız olduğu için ayrı ayrı yemek veriyorum. bir tanesine yatak odasında yaş mama veriyorum. şu an 3 tane mama kasesi yan yana duruyor gözümün önünde. yani anlayacağın 3 gündür mama kaplarını kaldırmadım odada.
  • mea maxima culpa  (22.02.11 11:18:10) 
  • hewit  (22.02.11 11:24:50) 
@hewit teşekkürler. evet, iyi taraftan bakmak lazımmış. her an kapı çalabiliyor ve apartman yöneticisi olduğunuzdan mütevellit asansöre bakım yapmaya gelen asansörcülerle ilginç diyaloglara girmek gerekebiliyormuş. bu arada zil sesinden ürken kediler evin değişik yerlerine dağılabiliyor ve öbürünün mamasından yememesi gereken kediyi tekrar odaya getirene kadar akla kara seçilebiliyormuş.


  • mea maxima culpa  (22.02.11 11:42:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.