[]

Sürücü Ehliyeti

www.gelisimsurucu.com

google ladım, burası cıktı ben şimdi kursa başlasam mayısta mı ehliyet alıcam? Süre fazla uzun değil mi ya. var mı kurs dönemlerini bilen? en cabuk ne zaman ehliyet alırım ben yarın gitsem kursa.


 
evet mayısta alacaksın. ehliyet almak pazardan hıyar almaya benzemiyor ne yazık ki.


  • duygusal pehlivan  (21.02.11 23:10:15) 
evet. sınav tarihleri değişmiyor. kurslar da 1 ay falan önce başlıyor yanlış hatırlamıyorsam.


  • jangara  (21.02.11 23:11:38) 
@duygusal pehlivan

hıyar almaya benzemiyo evette kursta adam gibi egitim veriyolar sanki, aradaki süre boşa gecen zaman boş yolda arabayla max 30km/s hızla giderek sürüş egitimi mi olur?

cevaplar icin sagolun.
  • rurouni  (21.02.11 23:21:28) 
valla kurs arabaları ayrı bir hikaye zaten. teorik kursa da gideceğini hiç zannetmem. internette videolar var. kurs da veriyo cd olarak. onları izlersin, bi de çıkmış soru çözersin yeterli miktarda, tamamdır.


  • jangara  (21.02.11 23:31:10) 
mayısta ehliyet alabilmek için de son kayıt tarihini öğrenmekte fayda var. bana şubatın bilmem kaçına kadar kayıt olmak gerekiyor demişlerdi ama bunu dersleri kaçırmamam için mi yoksa son kayıt tarihi falan olduğu için mi dediler bilemiyorum.


  • hakiki bulut  (22.02.11 07:18:35) 
@rurouni boş yolda 30 km/h nedir ya, ben geçen hafta direksiyon dersine girdim, araba konusunda iyiyimdir, hocama anlattım hocam bak herşeyi biliyorum felan diye, ee sür bakalım dedi araba hyundai 1-2-3-4 90 km/h yi gördüm devire gelsin 5'e atayım dedim hoca dedi yavşala, dön. tamam haklısın birşey öğretmiyorlar ama 30 km/h nedir ya. daha da gelmene gerek yok dedi eğitime. bak bişey öğretmedi, o konuda haklısın.


  • t3hn0  (22.02.11 08:41:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.