[]

Penguen ve uykusuz eski sayilari ariyorum

eski sayilar derken cok eski degil, bu iki derginin 13 subat 2008 carsamba tarihinde cikan sayilarini alamadim, simdi ise bulamiyorum, birkac yere sordum bulamazsin dediler, ben de hadi ordan seni kapak etmeyen nolsun dedim, arkadas cevresinde de bulamadim, bunlarin bulundugu satildigi vs. biryer var mi, bilgilendirirseniz sevinirim..




 
bende var. kimileri bütün sayılarını toplayıp belli bir süre sonra satıyorlar. belki öyle bulabilirsin. bir de bazı gazete bayilerinde oluyor eski sayıları.


  • phoera  (23.02.08 00:48:39) 
istanbulda isen beyoğlunda galatasaray lisesinın yanında ki yapı kredi bankasının karşısında ki pasaj da [şimdi adını unuttum pasajın] alt katında penguenın eski sayılarını bulabilirsin uykusuzu da bakırköyde askeriyenın ile kızılay merkezi var karşılıklı bunların 50mt gerisinde greens diye market var orda'da iki tane sahafçı var onlardanda hem pnguen hmde uyksz'u temin edebilirsin ama aradağın sayılar var mı orasına garenti veremem.


  • imparatorolmayikolaymisandin  (23.02.08 07:48:46) 
bende uykusuz'un tum sayilari var. penguen'in de 2007 eylulden beri duzenli olarak her sayisi var. ama alcak olsan bile satmam sanirim (:
yolun denizli'ye du$erse garajdaki gazetecide baya bir eski sayilari bulabilirsin. guncel sayi aliyorum diye 1sene oncesinin sayilarini alan insan cok.

  • sourlemonade  (23.02.08 10:21:12) 
yatağımın başucunda 13 şubat uykusuzu buldum, taş gibi durumda, istanbuldaysan verebilirim..


  • erostrada  (23.02.08 13:00:07) 
tesekkurler, bi dediginiz yerlere bakayim, bulmaazsam birinizden isteme-satin alma yuzsuzlugunu yapacagim sanirim. Bu arada istanbuldayim ve hayatim besiktas-kadikoy arasina gecmekte, yani bu yerlere kolayca bakabilme ve gerekirse birinizden elden alabilme sansim da bulunmakta.


  • samfisher  (26.02.08 20:29:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.