[]

bu soğuk havada dışarıda koşmak

bu soğuk havadan kastım 0-10 derece arası...spor salonunda koşmayı sevmiyorum. dışarıda koşmak istiyorum. nasıl bir giyim tercih edilmeli? pamuklu giyersek terimiz soğur hasta olurmuşuz. ne giymeli peki?




 
iç giyimin rüzgar kesici özelliği olsun
edit: berede takman iyi olur gibi.

  • ilkdefa  (20.02.11 20:14:54 ~ 20:16:06) 
kalın yün çorap giy ama spor ayakkabının içinde sıkışmasın. ellerine de eldiven ve kafana da bere giyebilirsin havanın soğukluğuna göre.

soğukta da tabakalar halinde giyinmen lazım. üstüne polipropilen olan ince sentetik kumaştan kıyafet giyebilirsin. ilk tabakada pamuklu kumaştan kaçınıyorsun çünkü terleyince nemi tutan bir kumaş. ikinci tabaka olarak giyebilirsin. en son da yağmurdan veya kardan korumak için gore-tex veya hava geçiren naylon kumaş giyebilirsin. tabi çok kalın ve sık da durmayacak bunlar, ince kumaşlardan seçmen lazım.

ya da coolmax ve thermax gibi özel kumaşlar var, onlardan giyebilirsin.
  • ermanen  (20.02.11 20:17:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.