[]

uçak dönüş bileti erteletmek

ileri bir tarih için satın aldığımız dönüş biletini, daha da ileri bir tarihe erteletebiliyor muyuz? bu konuda nereden bilgi alabilirim?

not: thy için soruyorum.

teşkür

 
ekonomi ise erteleyemezsiniz, üzgünüm.


  • Sabac  (20.02.11 17:42:21) 
pegasusdaki indirimli biletse bile erteliyorlar üzerine biraz alıp. siz onu mutlaka kovalayın mutlaka bir yolu vardır.


  • rubiks cube  (20.02.11 17:48:19 ~ 17:48:41) 
50 euro cezasini ve gidecegini tarihte sectiginiz biletle daha once aldiginiz biletle arasinda fiyat farki varsa o farki da odeyerek erteletebilirsiniz. ekonomi sinifinda erteleme yok diyorlar ama, doluluk oranlari cok yukses degilse ki, enel de olmuyor erteleyebilirsiniz. ben londra-istanbul ucusunu 21'inden 26'sina ertelettim.


  • arnatuile  (20.02.11 17:52:13) 
Cezasını ödeyerek ileri bir tarihe atabiliyorsunuz ama buna ertelemek mi yoksa elinizdekini iptal edip yeni bilet kesmek mi diyorlar, bilmiyorum. Bir THY bürosu kesin bilgiyi verebilir.


  • sourlemonade  (20.02.11 19:23:29) 
ben biletimi surekli erteletiyorum THY ekonomi sinifi, okyanus asiri ucus, 20 euro vererek 1 sene icerise sigicak sekilde ertellettim, erteletiyorum, size neden hayir dediler anlayamadim.


  • Mccknightt  (21.02.11 04:33:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.