[]

Rüya tabiri

Bu gece kısa kısa, aklıma yerleşen rüyalar gördüm. Normalde bu kadar sık olmasını geçtim, gördüğümü hatırlamam. İşte yorumlarını merak ettiğim rüyalarım.

1-) Kanuni Sultan Süleyman'ı gördüm hem de Muhteşem Yüzyıl haliyle. Yani Halit Ergenç asdaldkalsd. Lütfen eleştirmeyin, diziyi sadece haftalık olarak izliyorum.

Rüyamda Süleyman'ın yanına çocuk yaşlarda bir talebe geliyor. Elinde yırtılmış, yanmış Kur'an sayfaları bulunan çocuk ile aralarında duygusal bir konuşma geçiyor ki çocuk ağlıyor konuştuğunda. Süleyman, kendisine parlak, yeni bir Kur'an-ı Kerim getiriyor. Çocuk bunu eline aldığında, garip bir şeyler oluyor <tam hatırlamıyorum burasını> ve çocuk canını teslim ediyor.

Bu arada bunlar camii gibi bir yerde ve yalnızlar. Kanuni, çocuğun ölümünün ardından ayağa kalkıyor ve arkasından iki kişi/melek beliriyor. Bir tanesi "Hükmü/cezayı sen değil yalnızca Allah verebilir." gibisinden bir laf ediyor. Burada bitiyor.

2-) Evimizde, tüm aile evdeyken hırsızlık durumu söz konusu oluyor. Bir takım eşyalar paketlenmiş, götürülmek üzere hazırlıklar yapılıyor. Sesler geliyor. İşitiyorum, evin kapısını açıyorum ve iki tanesiyle karşılaşıyorum. Apartmanda onları kovalıyorum, hatta bir tanesine vurmaya çalıştım olmadı. Dış kapının önünde 4-5 kişi gördüm. Bunlar bir çete oluşturmuşlar. Bir tanesi ise alt komşumuzdu ve üzgünüm bunu yapmak zorundaydık, maddi sıkıntılar bizi bu duruma itti falan laflar ediyor uzaktan. Dellendim ama faydası yok. Finişito.

3-) Yakın çevremden 3 arkadaşımla lavabodaydık. İçlerinden en yakın olduğum bildiğiniz lavaboda ayna karşısında saçlarını şampuanlıyordu. Sonra ben de aynısını yaptım ve ondan önce olarak saçlarımı yıkamak için musluğun altına soktum kafamı. Benim ardımdan o da yıkadı ve dışarı çıktık. Parka gittiğimizi hatırlıyorum. Güneşli bir havaydı ve park kalabalıktı. Çocuk sesleri falan cıvıl cıvıl bi atmosfer vardı. Gerisini hatırlamıyorum.

İşşte bu kadar..
Kıçın açık kalmış falan diyecek olan hiç tenezzül etmesin.
Gerek buradan, gerekse mesaj atarak da cevaplayabilirsiniz.
Teşekkürler :)))

 
ben de 3 tane rüya gördüm bre, ahan da şöyleler:

1. gündüz otobüste gidiyordum. patlama sesi geldi, herkes irkildi birden. gökyüzü kırmızılaşmaya başladı ardından. sonra kırmızı ateş topları yağmaya başladı. ateş toplarından kaşmak için, otobüs zigzag çiziyoru. sonra önümüzdeki yol çatlamaya başladı, ardından yer tamamen yarıldı ve içine girdik. tee aşağı, lavların içine düştük. sonra gözlerimi açtım ve anne karnındayım. etrafımda kırmızı bir sıvı vardı.

2. gece balkondan yıldızları izliyordum. bir tanesi kaydı kaydı, yakındaki bahçeye düştü. parlıyordu baya, gittim yanına, beyaz parlayan bir küre. yanına yaklaştım ve dokundum. sonra beni içine çekti. her şey bembeyazdı, göremiyordum. birkaç saniye sonra küreden dışarıya ışınlandım. heryer karla kaplıydı ve bir dağın eteğindeydim. üstüme doğru beyaz bir küre geliyordu. sonra dağdaki bütün kar üzerime doğru düştü.

3. bu sefer kendimi uyurken görüyordum. sonra ruhum bedenimden çıktı ve bana tepeden bakmaya başladı. etraf karanlıktı ve kendimden başka birşey göremiyordum. sonra arkamdaki karanlık atmosferde uzay cisimleri belirmeye başladı. kendi kendimi uzay boşluğunda tepetaklak izliyerek seyahat ediyordum. ardından tekrar karanlık oldu ve ruhum içeri geri girdi. uyandım ve gözlerimde güneş gözlüğü vardı, etrafa baktığımda sahildeydim.

sonra da uyandım zaten..

nedir acep bunlar...
  • ermanen  (20.02.11 07:54:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.