[]

İzmir'de güvenilir saatçi

Yıllardır çekmecemde yatan Seiko Kinetic marka saatimi yaptırmaya karar verdim. Parça çalmayacak, şerefsizlik yapmayacak, gereksiz yere parça değiştirip kol gibi fatura çıkarmayacak bir saatçi var mı ?

İlk arızalandığında sorun kapasitöründeymiş, şarj olmuyordu değiştirdiler düzeldi, kol gibi fatura sokmayı ihmal etmediler. Şimdi gene şarj olmuyor ama sorun bu sefer sanırım o dönen yarım daire şeklindeki zımbırtıda. Eskisi gibi rahat dönmüyor, zorlanıyor. Daha önceden seiko parçalamış birisi "ucuza halledilir, iki yağlasalar düzelir" diye içime su serpebilir mi ?


 
konaktaki (kemeraltı girişinde) işbankası'nın yanındaki sokağımsı yere girince sol sırada bir saatçi var. dükkanın adını hatırlayamadım ama girişte hemen görebilirsin. yaşlıca bir amca yapıyor tamirleri. kendisi zidane gibi bir tamircidir. yapması gerekeni yapar, garanti oynnar. ne kadar tutar bilemiyorum ama babam hep ona götürüyor saatlerimizi. güvenilir yani.


  • lancelot du lac  (21.02.08 23:59:16) 
Eheh sanirim ayni yeri tarif edecektim ben de.


  • wpi  (22.02.08 08:19:16) 
karşıyaka da renk saat var çarşı girişinde yıllardır saat /gözlük ordan alırız bozuldumu tamir ettirirz bi yamuklarını görmedim


  • merope  (22.02.08 09:02:34) 
ben birkaç yıldır aynı saatçiye gidiyorum,tüm aile bireylerinin saatlerinde sorun çıktığında da aynı amcam ilgilendi.kıbrıs şehitlerine girdiğinde solunda cep telefobu satan bir dükkan var ama aynı zamanda saatçi aslında pek dikkat çekmiyor sadece.orada sürekli köşesinde oturan amcaya git çok güzel ilgilenir.tamir yaptığı tarihi falan da yazar bir aksilik olursa gel bununla der.hatta vaktimiz uyarsa beraber gidelim benim muhabbetim de var hatırlayıp bakarsın indirim yapar az da olsa :)


  • su nanesi  (22.02.08 19:13:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.